Total Media News

Retromobil Fest PDF Imprimare
Miercuri, 12 Iulie 2017 16:03

Locul I din 104 echipaje inscrise la Retromobil Fest & premiul exceptional Porsche on Track pentru Echipajul - Mirela Bucovicean & Georgiana Gologan intr-un Porsche 911 E din 1969


  


    Adrenalina, dedicatie, eleganta pasiune pentru frumos si performanta. Duminica, 9 iulie echipajul cu numarul 25 Bucovicean-Gologan a urcat pe pozitia numarul I a podiumului Retromobil Fest la General, locul 1 la categoria GP Sport si a obtinut si marele premiul Prosche on Track la Istanbul 2017, o performanta reusita la un record de inscrieri in istoria competitiilor de regularitate in Romania, 104 echipaje in total.



Mirela Bucovicean si Georgiana Gologan s-au cunoscut acum un an pe circuitul ATA la Retromobil Fest 2016, Intr-o zi in care nici una dintre ele nu trebuia sa fie in acel loc. Au fost pe aceeasi lungime de unda si au avut o conexiune puternica din primele minute. Au agreat sa formeze un echipaj printr-o intrebare si un raspuns. Au o relatie in care respectul reciproc este pe primul loc. Ambele erau la inceputul minunatului drum al motorsportului. In acest an de cand formeaza un echipaj, au reusit sa se remarce castigand in mod constant premii, iar de aceasta data, cea mai inalta pozitie intr-o competitie sportiva motosport de regularitate, precum si mult ravnitul mare premiu, Porshe on Track la Istanbul 2017, cu o performata greu de egalat, avand cele mai putine puncte de penalizare, respectiv 0.5.

Motorsportul nu inseamna doar viteza, inseamna un stil de viata, o traditie și un set de valori pastrate cu pasiune intr-o comunitate distinsa. Masinile istorice sunt bijuterii pe care adesea le putem compara cu niște doamne capricioase ce trebuie sa beneficieze de atenție sporita și un tratament grijuliu. Raliurile cu masini istorice pun accent pe savoarea zgomotului unui motor necosmetizat, pe autenticitatea unei mașini brute, pe bucuria de a descoperi performanța unei mașini nemodernizate. Competitiile de regularitate presupun strategie, atentie la miime de secunda, concentrare si rabdare. Este un sport al elegantei.

Avem si vom avea mereu pasiuni. E ceea ce, în tumultul vietii de zi cu zi, ne motiveaza, ne energizeaza, ne individualizeaza si in acelaşi timp, ne reconecteaza cu semenii nostri. Pasiunea pentru autovehicul - pentru cel istoric in particular - nu face exceptie. Copil teribil al ultimului secol, acesta a ajuns sa faca parte din viata noastra intr-un mod mult mai complex decat ne-am fi putut imagina. Anul acesta, mai mult ca oricand, popularitatea evenimentelor cu masini istorice a crescut. Din ce in ce mai multi au descoperit acest stil de viata elegant, construit in jurul fascinatiei necontenite pentru evolutia in timp a automobilelor.

 

** Com . de  Presa  -- Cerina & The Molecules

 

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Economie Auto Retromobil Fest