Total Media News

Șuete culturale la Facultatea de Drept a Universității din București PDF Imprimare Email
Miercuri, 11 Octombrie 2017 11:15

              

     O nouă întâlnire din seria „Şuetelor culturale la Facultatea de Drept” va avea loc miercuri, 18  octombrie 2017, având-o ca invitat special pe Oana Moraru, consultant educațional și profesor.

     Organizat de Facultatea de Drept a Universităţii din Bucureşti și Asociaţia Studenţilor în Drept (ASD), evenimentul va avea loc la sediul facultății, începând cu ora 19:00.

     Oana Moraru este fondator și manager al Școlii Helikon, consultant educațional, învățător și profesor, având 20 de ani de experiență în învățământul privat și public. În cadrul ,,șuetelor culturale”, Oana Moraru își propune să răspundă la întrebarea ,,Cum știu că acesta este drumul meu în viață?”, discutând despre carieră, alegeri, dozarea efortului, a timpului și a posibilităților, dar, mai ales, despre cum se simte fizic și emoțional alegerea corectă sau intrarea pe poarta adevărată a destinului propriu.

 

 

Accesul la eveniment este gratuit, dar este necesară înscrierea prin transmiterea unui e-mail cu datele de contact la adresa Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza , până la data de 15 octombrie 2017.

 

Abonare newsletter
Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.net
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Service Auto autorizat RAR
Uleiuri Auto
Baterii auto
Salonul Auto Bucuresti 2016
Bucharest FAshion Week 2015

Sunteti aici: Home Actualitate Timp liber Șuete culturale la Facultatea de Drept a Universității din București