Total Media News

Nou de la LIQUI MOLY pentru Opel, Vauxhall şi General Motors PDF Imprimare Email
Luni, 30 Octombrie 2017 15:00

      Special Tec DX1 este un ulei special pentru noile autovehicule pe benzină de la Opel, Vauxhall şi General Motors

                                           

               

   Cu Special Tec DX1, LIQUI MOLY scoate pe piaţă un ulei, de care noile autovehicule pe benzină de la Opel, Vauxhall şi General Motors au neapărată nevoie. Pe lângă sarcinile obişnuite ale unui ulei de motor – lubrifiere, curăţare, răcire, protecţie împotriva coroziunii – acesta mai trebuie să rezolve o problemă deosebită.

   Anumite motoare downsizing, dar şi anumite motoare mai mari cu compresiune înaltă cu injecţie directă suferă de risc ridicat ca aprinderea să se producă prematur la turaţii mici (LSPI – low speed pre-ignition). Amestecul de benzină-aer se aprinde de la sine în camera de ardere, înainte de a se forma scânteia de aprindere. Acest lucru poate cauza bătaia motorului şi implicit defecţiuni serioase la motor. Fenomenul nu este încă complet înţeles. Murdăria din interiorul motorului joacă de asemenea un rol, ca şi calitatea proastă a injecţiei. S-a descoperit că acest risc se poate reduce cu ajutorul unui ulei de motor special. Din acest motiv Opel, Vauxhall şi General Motors prescriu pentru anumite modele utilizarea unui astfel de ulei.

 

 

LIQUI MOLY Special Tec DX1 este un astfel de ulei. Acesta îndeplineşte norma Dexos 1 Generation 2 de la General Motors. Şi alţi producători de autovehicule ca Chrysler, Ford, Kia, Honda, Hyundai, Mazda, Nissan şi Toyota cer pentru unele dintre modelele lor un ulei cu astfel de caracteristici. Special Tec DX1 este adecvat exclusiv pentru anumite motoare pe benzină, utilizarea lui la motoarele diesel fiind interzisă.

Un ulei special, care la anumit motoare previne problemele de aprindere – ceea ce demonstrează că în ziua de astăzi uleiurile de motor nu mai sunt nici pe departe lubrifianţi care se pot schimba oricum, cu piese de schimb lichide înalt specializate, care trebuie să se potrivească exact cu motorul respectiv.

 

 

GERMANY

Despre LIQUI MOLY
Cu aproximativ 4000 articole, LIQUI MOLY oferă o gamă largă unică la nivel mondial de produse chimice auto: uleiuri de motor şi aditivi, unsori şi paste, spray-uri şi produse de îngrijire auto, produse de lipit şi etanşare. Înfiinţat în 1957, LIQUI MOLY îşi dezvoltă şi fabrică produsele exclusiv în Germania. În această ţară este lider de piaţă nedisputat în domeniul aditivilor şi este votat cu fiecare ocazie ca cea mai bună marcă de uleiuri. Compania, condusă de proprietarul său Ernst Prost, îşi vinde produsele în peste 120 de ţări, iar în anul 2016 a obţinut o cifră de afaceri de 489 milioane euro.

 

Abonare newsletter
Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.net
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Service Auto autorizat RAR
Uleiuri Auto
Baterii auto
Salonul Auto Bucuresti 2016
Bucharest FAshion Week 2015

Sunteti aici: Home Economie Auto Nou de la LIQUI MOLY pentru Opel, Vauxhall şi General Motors