Total Media News

LIQUI MOLY devine furnizor oficial al ADI PDF Imprimare Email
Joi, 25 Ianuarie 2018 19:21

 

            

    Producătorul german de uleiuri aşteaptă, prin urmare, o creştere considerabilă a cifrei de afaceri

    Colaborarea îndelungată a producătorului german de uleiuri LIQUI MOLY cu anumiţi parteneri ai Autodistribution International (ADI) s-a materializat acum într-un contract oficial de cooperare cu întreaga organizaţie. Ca urmare, ambele părţi aşteaptă creşteri considerabile ale cifrelor de afaceri. „Ne bucurăm de faptul că ne vom multiplica succesele datorită ADI“, a declarat Salvatore Coniglio, director adjunct export la LIQUI MOLY.

    ADI este un parteneriat al distribuitorilor importanţi din domeniul Automotive-Aftermarket. În anumite ţări, cum sunt Austria, Irlanda şi Rusia, LIQUI MOLY colaborează de mulţi ani cu partenerii respectivi ADI. Anul trecut partenerul german ADI, grupul Carat, a desemnat chiar LIQUI MOLY ca fiind „cel mai bun furnizor în istoria de 20 de ani a asociaţiei de distribuitori”.

 

 

Cei în total 24 de parteneri ADI sunt activi în 39 de ţări: Centrul de greutate se află în Europa, dar ADI este reprezentată şi în Africa de Nord, Turcia, Israel şi Asia Centrală. Deja de pe acum LIQUI MOLY obţine o cifră de afaceri de ordinul zecilor de milioane cu partenerii ADI. Până în 2020, se aşteaptă dublarea acesteia. LIQUI MOLY este singura marcă de uleiuri printre furnizorii oficiali.

„Pentru noi importantă este nu numai afacerea, ci şi faptul că putem să întărim spatele atelierelor independente“, declară Salvatore Coniglio. Ambele părţi au avantaje de pe urma acestei colaborări: Atelierele ca urmare a unei game de produse mai mari, pe care le pot procura din aceeaşi sursă, iar LIQUI MOLY de pe urma forţei de distribuţie şi logistică a partenerilor ADI. Salvatore Coniglio: „Colaborarea ADI este un reper important pentru viitorul nostru.“

 

Despre LIQUI MOLY

Cu aproximativ 4000 articole, LIQUI MOLY oferă o gamă largă unică la nivel mondial de produse chimice auto: uleiuri de motor şi aditivi, unsori şi paste, spray-uri şi produse de îngrijire auto, produse de lipit şi etanşare. Înfiinţat în 1957, LIQUI MOLY îşi dezvoltă şi fabrică produsele exclusiv în Germania. În această ţară este lider de piaţă nedisputat în domeniul aditivilor şi este votat cu fiecare ocazie ca cea mai bună marcă de uleiuri. Compania, condusă de proprietarul său Ernst Prost, îşi vinde produsele în peste 120 de ţări, iar în anul 2016 a obţinut o cifră de afaceri de 489 milioane euro.

 

** - Liqui  Moly

 

Abonare newsletter
Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.net
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Service Auto autorizat RAR
Uleiuri Auto
Baterii auto
Salonul Auto Bucuresti 2016
Bucharest FAshion Week 2015

Sunteti aici: Home Economie Auto LIQUI MOLY devine furnizor oficial al ADI