Total Media News

Aparate care pulverizează apă sărată vor fi amplasate la Ocna Sibiului PDF Imprimare
Duminică, 11 Februarie 2018 08:46

 

 

     

    Conform  mediafax.ro,aparate care pulverizează apă sărată vor fi amplasate la Ocna Sibiului, unde media anuală de turişti este de 280.000. Investiţia ajunge la 4 milioane de euro şi vor fi reabilitate inclusiv lacurile, mai multe străzi, baza sportivă, dar se va amenaja şi un loc de joacă.

    Primarul oraşului Ocna Sibiului, Claudiu Predescu, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Sibiu, Marcel Luca, şi directorul ADR Centru, Simion Creţu, au semnat, vineri, la Ocna Sibiului, contractul de finanţare pentru modernizarea şi reabilitarea a 9 străzi, crearea de locuri de parcare pentru zona lacurilor naturale sărate, dar şi pentru reabilitări care se vor face în zona a trei lacuri, între care şi Lacul fără Fund, declarat monument al naturii.

 

 

”Este un proiect care va aduce beneficii atât turiştilor, cât şi locuitorilor staţiunii pentru că vor fi reabilitate şi modernizate străzi, reabilităm baza sportivă, reabilităm zona din jurul Lacului fără Fund, care este monument al naturii, zona din jurul Lacului Verde şi al Lacului Pânzelor. De asemenea, ne adresăm şi celor mai mici locuitori ai oraşului şi celor mai mici turişti, prin realizarea unui loc de joacă”, a spus Claudiu Predescu.

Potrivit proiectului, în zona Parcului ”Statuia Minerului”, din centrul staţiunii, se vor monta aparate care vor pulveriza apă sărată adusă din Lacul Ocniţa, din incinta Complexului Lacurilor Naturale, iar turiştii şi localnicii vor putea beneficia, gratuit, de aerosoli.

 

 

 

 

***  sursa  -- http://www.mediafax.ro/life-inedit/aparate-care-pulverizeaza-apa-sarata-si-la-lacuri-amenajate-la-ocna-sibiului-investitia-se-ridica-la-4-milioane-de-euro-16982091

 

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Service Auto autorizat RAR
Uleiuri Auto
Baterii auto
Salonul Auto Bucuresti 2016
Bucharest FAshion Week 2015

Sunteti aici: Home Ştiri Life Aparate care pulverizează apă sărată vor fi amplasate la Ocna Sibiului