Total Media News

MTS a decis să aloce o sumă mai mult decât dublă Federației Române de Culturism și Fitness PDF Imprimare Email
Marţi, 20 Februarie 2018 11:06

 

          

   "Din capitolul PRIETENI și "prieteni" ai Federației Române de Culturism și Fitness vă prezint astăzi primul episod al unui scurt serial, pe care am să îl numesc simplu "RECUNOAȘTEREA MUNCII".

Episodul 1: RECUNOAȘTEREA ACTIVITĂȚII FRCF DE CĂTRE MINISTERUL TINERETULUI ȘI SPORTULUI!

    Cu o mare satisfacție profesională, am primit astăzi comunicarea oficială a bugetului alocat de către Ministerul Tineretului și Sportului, Federației Române de Culturism și Fitness. Datorită eforturilor depuse de echipa FRCF și IMPLICIT a reușitei Campionatului Mondial de la Bistrița din noiembrie 2017, unde România a obținut nu mai puțin de 8 medalii (!!!), factorii de decizie din cadrul MTS-lui au decis să ne aloce o sumă mai mult decât dublă față de anii precedenți (ani în care sumele au crescut gradual față de momentul venirii mele la cârma federației). Context în care anul acesta, în premieră, Federația Română de Culturism și Fitness va achita INTEGRAL tuturor câștigătorilor categoriilor Campionatelor Naționale 2017 (care se află în forma fizică necesară!), participarea la Campionatul European care se va desfășura în perioada 3-7 mai 2018 la Santa Susana/Barcelona - Spania. Și nu numai... (Voi reveni cu mai multe detalii despre participarea la competițiile internaționale, în "episoadele" următoare.)

 


Iată că munca în echipă, coroborată cu seriozitatea, corectitudinea și implicarea noastră, a echipei FRCF, are recunoaștere oficială.
Strategia de "pas cu pas" pe care am elaborat-o în vederea ascensiunii federației și a obținerii rezultatelor acesteia, începe să dea roade. Iar circuitul IFBB-FRCF-MTS-CLUBURI-SPORTIVI funcționează din ce în ce mai bine. Cu încă puțină răbdare, sunt sigur că toate aceste avantaje ale momentului vor deveni o normalitate și cei care vor continua alături de noi acordându-ne încredere, vor avea numai de câștigat!
Iar voi "prietenilor", cei câțiva care cu doar câteva zile în urma vă bucurați (criticând, jignind, înjurând etc) pentru un banal articol dintr-un ziar în care scria că nu eram (încă) pe lista MTS-lui cu documentația eligibilă (dar eram în termenul de depunere!) ia să vă văd caracterul (corectitudinea+sportivitatea) și faceți bine să distribuiți această postare, să vă vadă lumea ce formatori falși de opinie sunteți și cum dezinformați cu nesimțire. Ați ajuns să mă jigniți, să îmi insultați familia sau să faceți afirmații mincinoase la adresa mea. Să vă intre bine la cap, că aveți mult de muncă cu mine și voi folosi toate căile legale pentru a vă "răsplăti". La momentul potrivit voi posta public inclusiv rezoluțiile unor procese deja câștigate și nu numai...
Fie că vreți să vedeți sau nu, în ultimii 5 ani Federația Română de Culturism și Fitness a organizat Campionat Mondial, Campionat Balcanic, cel puțin 10 competiții oficiale interne an de an, tot datorită federației pentru mulți sportivi a fost intonat imnul național (doar în 2017 FRCF a achitat înscrierea și participarea pentru aproape 130 sportivi români la Campionatele Mondiale, Europene și Balcanice!!!), federația a dat premii substanțiale în bani atât sportivilor cât și antrenorilor, tot noi am adus sponsori care au dat timp de un an constant tuturor juniorilor cu rezultate suplimente nutritive pentru îmbunătățirea rezultatelor sportive sau chiar indemnizații lunare în bani, și aș putea continua dar mai am și alte "surprize" în acest "serial".
Iar dacă totuși într-o dimineață vă veți trezi cu gânduri bune și vreți să ne împărtășiți cunoștințele voastre în vederea dezvoltării frumosului nostru sport, vă rog să trimiteți un CV pe adresa de mail a federației. Însă, în ceea ce scrieți vă rog să vă evidențiați calitățile pe care le aveți, sau chiar reușitele manageriale de până acum, pentru că am sesizat în toată această perioadă în care INTENȚIONAT nu v-am răspuns la răutăți, că aveți mari carențe administrative și de exprimare. Realizările voastre (sesizate de către mine) până la acest moment sunt, adică...nu sunt (îmi place să mă informez înainte de a începe vreo acțiune).
Pun și eu doua întrebări retorice:
1. Oare ce v-ați face voi fără Facebook?!
2 . Când mai aveți timp de voi, dacă tot de alții vă ocupați?!
Asta și explică de fapt că sunteți genul care stați încă pe capul părinților sau sunteți mereu cu viză de flotant și cu chirie (și care nici nu plătiți taxe și impozite la stat pentru activitățile prestate așa cum ar fi normal) dar voi aveți grija muncii altora.
Cu acceptul vostru, vă compar cu cei care toată ziua vorbesc de politică și au veșnice nemulțumiri, dar ei nici măcar nu au avut bunul simț civic să iasă la vot. Dar pentru aia, ei dau jos guverne, schimbă primari etc...de la tastele unui calculator.
În consecință, ia veniți în cadrul federației (indiferent în ce calitate) și munciți, după care aveți tot dreptul din lume să contestați ceea ce nu vă convine. Dar până atunci fie că vă convine sau nu, FEDERAȚIA ROMÂNĂ DE CULTURISM ȘI FITNESS CREȘTE DE LA AN LA AN!
Iar eu personal vă mulțumesc pentru că transformând gândurile voastre negative într-o energie pozitivă (care mi-a dat o putere fantastică de muncă) am reușit să fac atâtea lucruri frumoase la conducerea federației care vor rămâne în istoria acestui sport minunat!
"Serialul" început astăzi, va continua peste câteva zile cu un alte câteva "episode" cu vești cel puțin la fel de importante.
REZUMAT EPISODUL 1 : Dragi sportivi, câștigători ai Campionatului Național 2017 pregătiți-vă pentru prima competiție internațională importantă/2018, Campionatul European din Spania, unde indiferent de rezultatele obținute în anii anteriori așa cum era până acum, Federația Română de Culturism și Fitness vă achită integral pachetele de participare!
Cu promisiunea că voi munci la fel de mult în continuare, vă rog să îmi acordați aceeași încredere și să îmi fiți alături și pe viitor în proiectele care vor urma.
În încheiere mulțumesc reprezentanților Ministerul Tineretului și Sportului pentru apreciere și îi asigur de toată participarea federației în sportul din România, fie el de masă sau de performanță!

Va urma!  "

 

 

** 

Gabriel Toncean

PREȘEDINTE FEDERAȚIA BALCANICĂ și
PREȘEDINTE FEDERAȚIA ROMÂNĂ
DE CULTURISM ȘI FITNESS

 

Abonare newsletter
Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.net
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Service Auto autorizat RAR
Uleiuri Auto
Baterii auto
Salonul Auto Bucuresti 2016
Bucharest FAshion Week 2015

Sunteti aici: Home Ştiri Sport MTS a decis să aloce o sumă mai mult decât dublă Federației Române de Culturism și Fitness