Total Media News

Protecţie verde pentru filtrul de particule diesel- Molygen New Generation 5W-30 DPF PDF Imprimare
Joi, 10 Mai 2018 18:37

      Nou ulei de motor de la LIQUI MOLY: Molygen New Generation 5W-30 DPF

                            

    Familia de produse Molygen de la LIQUI MOLY se distinge printr-o protecţie extrem de eficientă contra uzurii. Acum specialistul german în uleiuri şi aditivi a dezvoltat un nou ulei: Molygen New Generation 5W-30 DPF. „Prin intermediul acestuia şi vehiculele cu filtru de particule diesel profită de protecţia suplimentară“, declară Oliver Kuhn, director adjunct de la laborator la LIQUI MOLY.Această protecţie suplimentară este considerabilă: Testele SRV au demonstrat că uzura la filtrele de particule diesel care beneficiază de Molygen New Generation 5W-30 DPF este de trei ori mai redusă comparativ cu filtrele care dispun de uleiuri 5W-30 obişnuite. Puternica protecţie contra uzurii se poate sesiza încă de la umplere: Spre deosebire de uleiurile obișnuite, uleiurile Molygen nu au o culoare maro-aurie, ci verde strălucitor. Şi noul Molygen New Generation 5W-30 DPF este verde. Ceea ce îl diferenţiază faţă de celelalte uleiuri Molygen ale LIQUI MOLY, este adecvarea sa pentru filtre de particule diesel.

Printre altele, motorul diesel este în plină ascensiune pe pieţele din Asia. În plus, calitatea carburantului a devenit aici atât de bună, încât şi vehiculele cu filtru de particule diesel pot fi utilizate în mod corespunzător. Pentru acestea LIQUI MOLY a dezvoltat noul Molygen New Generation 5W-30 DPF. El protejează nu doar motorul, ci şi filtrul de particule diesel.

Filtrul de particule diesel extrage funinginea din gazul de evacuare. Pentru ca filtrul să nu se înfunde prematur, nu este permisă utilizarea oricărui ulei de motor, ci a unui aşa numit ulei SAPS. SAPS semnifică sulphated ash, phosphorus, sulphur. Acestea sunt componentele uleiului care creează probleme filtrului şi îl fac să se înfunde prematur. În uleiurile Low-SAPS, cota acestor substanţe este mult redusă. Din acest motiv, Molygen New Generation 5W-30 DPF asigură o lungă durată de viaţă a filtrului.

 

Despre LIQUI MOLY

Cu aproximativ 4000 articole, LIQUI MOLY oferă o gamă largă unică la nivel mondial de produse chimice auto: uleiuri de motor şi aditivi, unsori şi paste, spray-uri şi produse de îngrijire auto, produse de lipit şi etanşare. Înfiinţat în 1957, LIQUI MOLY îşi dezvoltă şi fabrică produsele exclusiv în Germania. În această ţară este lider de piaţă nedisputat în domeniul aditivilor şi este votat cu fiecare ocazie ca cea mai bună marcă de uleiuri. Compania, condusă de Ernst Prost, îşi vinde produsele în peste 120 de ţări, iar în anul 2017 a obţinut o cifră de afaceri de 532 milioane euro.

 

 

 

** -- Liqui  Moly

 

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.net
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Service Auto autorizat RAR
Uleiuri Auto
Baterii auto
Salonul Auto Bucuresti 2016
Bucharest FAshion Week 2015

Sunteti aici: Home Economie Auto Protecţie verde pentru filtrul de particule diesel- Molygen New Generation 5W-30 DPF