Total Media News

Marea Britanie, face noi propuneri privind relaţiile comerciale cu UE post-Brexit PDF Imprimare
Marţi, 03 Iulie 2018 10:07
                                   
    Conform  mediafax.ro,Consilierii primului-ministru britanic Theresa May au formulat luni noi propuneri privind păstrarea legăturilor comerciale cu Uniunea Europeană după Brexit, existând discuţii cu deputaţii din partidul său înaintea întâlnirii cu miniştrii care va avea loc vineri, informează Reuters.

    Cu mai puţin de nouă luni rămase până la ieşirea ţării din Uniunea Europeană, încă nu este clar cum vor decurge relaţiile comerciale după Brexit deoarece premierul britanic încearcă să prezinte un plan de lucru cu care Partidul Conservator din care face parte să fie de acord.

 

 

 

May, ce conduce un guvern minoritar care depinde de un mic partid

May, ce conduce un guvern minoritar care depinde de un mic partid nord-irlandez, a pledat pentru rămânerea în uniunea vamală europeană, într-o zonă fără taxe vamale în care există un tarif comun de import pentru mărfurile care nu fac parte din UE.

Până acum consilierii Theresei May cu venit cu două propuneri, însă niciuna dintre acestea nu a avut sprijinul deplin al partidului său.

Cum negociatorii UE aşteaptă de ceva vreme propuneri din partea Londrei, postul BBC a anunţat că oficialii britanici au venit cu o a treia opţiune, ale cărei detalii nu vor fi disponibile imediat, iar biroul premierului a refuzat să discute pe marginea acesteia.

May se va întâlni vineri cu miniştrii care se opun la reşedinţa sa de vară pentru o ”zi de plecare” prin care să se pună de acord privind termenii documentului ”în alb”.

Bruxelles-ul a ridiculizat cele două măsuri prezentate până în prezent de Guvernul britanic. Una dintre acestea constă în faptul că Marea Britanie ar trebui să colecteze tarifele din importurile provenite din afara blocului comunitar, în cealaltă se referă la implementarea unui plan bazat pe tehnologie.

 

 

**   sursa  --  http://www.mediafax.ro/economic/marea-britanie-noi-propuneri-privind-relatiile-comerciale-cu-ue-post-brexit-17340296

 

 

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.net
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Service Auto autorizat RAR
Uleiuri Auto
Baterii auto
Salonul Auto Bucuresti 2016
Bucharest FAshion Week 2015

Sunteti aici: Home Actualitate International Marea Britanie, face noi propuneri privind relaţiile comerciale cu UE post-Brexit