Total Media News

Calendarul LIQUI MOLY 2019 este orientat spre mașinile sport PDF Imprimare
Vineri, 14 Septembrie 2018 10:16

        Calendarul LIQUI MOLY 2019 este antrenat de mulți cai putere. Acesta prezintă pe aceeași scenă mașini sport exclusive și femei frumoase. „Calendarul nostru are deja un grup mare de admiratori dedicați“, declară Peter Baumann, director de marketing al specialistului german în uleiuri și aditivi.

    
              

 

       Se remarcă mai cu seamă autovehicule sport precum Lamborghini Aventador, Audi R8 V10 plus, Mercedes AMG GT S și Dodge Charger. Un singur autovehicul de remarcă în această serie nu doar din cauza vârstei : un DeLorean DMC-12, anul de fabricație 1981/82. Pe vremuri, el a aparținut celebrului Sammy Davis Junior.

A durat o săptămână întreagă până când au fost reunite toate fotografiile. Ca de obicei, s-a acordat foarte multă atenție compul nu începe în ianuarie, ci în decembrie, astfel încât privitorii să se poată bucura de 13 teme.

 

 

Calendarul din acest an s-a epuizat deja imediat după lansare. Prin urmare, tirajul a fost extins la 176.000 de exemplare. În primul rând el se adresează clienților LIQUI MOLY. Un număr limitat de exemplare însă se comercializează și pe piața liberă. Din noiembrie, calendarul LIQUI MOLY este disponibil la adresa www.liqui-moly-teamshop.de/en/home/ (vânzare și expediere doar în Uniunea Europeană).

Noua ediție a calendarului va fi prezentată săptămâna viitoare la târgul de specialitate Automechanika din Frankfurt. Acolo, vizitatorii standului LIQUI MOLY pot primi un exemplar gratuit. Târgul Automechanika este deschis în perioada 11 - 15 septembrie. LIQUI MOLY se află în hala 9.1 la standul C06.

Pentru iubitorii de acțiune și dinamică, și în acest există un calendar al sporturilor cu motor de la LIQUI MOLY. Temele abordate sunt foarte variate: Motociclete, autoturisme sau autocamioane de curse, pe stradă dar și lângă pistă.


                      

   

 


  

      
  
  
 

Despre LIQUI MOLY

Cu aproximativ 4000 articole, LIQUI MOLY oferă o gamă largă unică la nivel mondial de produse chimice auto: uleiuri de motor şi aditivi, unsori şi paste, spray-uri şi produse de îngrijire auto, produse de lipit şi etanşare. Înfiinţat în 1957, LIQUI MOLY îşi dezvoltă şi fabrică produsele exclusiv în Germania. În această ţară este lider de piaţă nedisputat în domeniul aditivilor şi este votat cu fiecare ocazie ca cea mai bună marcă de uleiuri. Compania îşi vinde produsele în peste 120 de ţări, iar în anul 2017 a obţinut o cifră de afaceri de 532 milioane euro.

 

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Service Auto autorizat RAR
Uleiuri Auto
Baterii auto
Salonul Auto Bucuresti 2016
Bucharest FAshion Week 2015

Sunteti aici: Home Economie Auto Calendarul LIQUI MOLY 2019 este orientat spre mașinile sport