Total Media News

Robert Licu este noul antrenor a echipei de handbal CS Rapid București. PDF Imprimare
Miercuri, 28 Noiembrie 2018 20:36
                                   Fotografia postată de Club Sportiv Rapid București.
    Fostul internațional român Robert Licu este noul antrenor al echipei feminine de handbal Rapid București. 
    Robert Licu a semnat un contract valabil până la finele acestui sezon, cu posibilitate de prelungire pentru încă un an competițional. Obiectivul stabilit pentru Licu și echipa feroviară este promovarea în Liga Națională și un parcurs cât mai lung în Cupa României. 
   Robert Licu este unul dintre marii jucători români și unul dintre cei mai buni marcatori ai echipei naționale a României. În 254 de selecții, Robert Licu a marcat 1054 de goluri. Robert Licu a candidat și la funcția de președinte al Federației Române de Handbal. El a jucat pe postul de inter dreapta, fiind dublu campion național, câștigător a două Cupe ale României, dar și medaliat cu bronz la Campionatul Mondial cu naționala. 
    Peste hotare s-a remarcat în Germania, acolo unde a făcut carieră la o echipă de talie precum Magdeburg. A mai jucat la Eisenach sau Scwerin, iar în palmares are Cupa Germaniei și Supercupa Germaniei. 
   Tatăl său, Ghiță Licu, a făcut parte din generația de aur a handbalului românesc (1967-1974) fiind triplu campion mondial. 
Astăzi, la Sala Polivalentă ”Rapid”, Robert Licu a condus primul antrenament al echipei noastre.
   Pe această cale, conducerea CS Rapid București mulțumește unei rapidiste adevărate, Alina Dobrin, care, în perioada de interimat, s-a dedicat necondiționat echipei și a asigurat continuitatea pe banca tehnică. Mulțumim Alina pentru toate eforturile făcute și te așteptăm în continuare alături de handbalistele din Giulești!
**  -- CS Rapid București
 

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Service Auto autorizat RAR
Uleiuri Auto
Baterii auto
Salonul Auto Bucuresti 2016
Bucharest FAshion Week 2015

Sunteti aici: Home Sport Handbal Robert Licu este noul antrenor a echipei de handbal CS Rapid București.