Total Media News

Purtatorul de drapel al Romaniei la ceremonia de deschidere a FOTE Sarajevo si Sarajevo de Est 2019. PDF Imprimare
Marţi, 05 Februarie 2019 20:19
            
   Biatlonista Andreea Mezdrea a fost desemnata purtatorul de drapel al Romaniei la ceremonia de deschidere a celei de a XIV-a editii de iarna a Festivalului Olimpic al Tineretului European (FOTE).

    Competitia rezervata sportivilor cu varste intre 14 si 18 ani se va desfasura in perioada 9-16 februarie a.c., la Sarajevo si Sarajevo de Est, ceremonia de deschidere fiind programata a avea loc pe data de 10 februarie, cu incepere de la ora 20.00 (ora Romaniei),  pe Stadionul Asim Ferhatovic Hase din Sarajevo. 

    Legitimata la Clubul Sportiv Scolar din Vatra Dornei, Andreea Mezdrea a inceput sa practice biatlon de performanta sub indrumarea antrenoarei Magdalena Potanga. 
In 2013, a debutat in competitiile nationale, iar cinci ani mai tarziu a fost cooptata in lotul reprezentativ de juniori al Romaniei, unde a inceput pregatirea cu antrenorul Vasile Sneaga. 
 
In 2018,la Concursul IBU rezervat juniorilor, de la Nove Mesto, din Cehia, Andreea Mezdrea s-a clasat pe locul 10 la 7,5 km sprint, in acelasi an, tot la sprint, ocupand pozitia 28, la Campionatele Mondiale de juniori din Estonia.
*
** -- COSR
 

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Service Auto autorizat RAR
Uleiuri Auto
Baterii auto
Salonul Auto Bucuresti 2016
Bucharest FAshion Week 2015

Sunteti aici: Home Ştiri Sport Purtatorul de drapel al Romaniei la ceremonia de deschidere a FOTE Sarajevo si Sarajevo de Est 2019.