Total Media News

LIQUI MOLY vrea să crească pe pieţele speciale PDF Imprimare
Marţi, 26 Februarie 2019 14:45
        

                https://www.liqui-moly.com/fileadmin/user_upload/Presse/Pressemitteilungen_DE/2019/02/Carlos_Trave_2019.jpg

    Specialistul german în uleiuri şi aditivi LIQUI MOLY are un om nou pentru coordonarea activităţii de export în domeniile: naval, agricol, vehicule utilitare şi utilaje de construcţii: Carlos Travé. Misiunea lui este să relanseze activitatea de export în aceste patru domenii. „Considerăm că aici avem un potenţial enorm“, spune Ernst Prost, director general al LIQUI MOLY.

    Carlos Travé este departe de a fi o foaie albă la LIQUI MOLY. S-a alăturat companiei în 2014, unde s-a ocupat de reorganizarea sortimentului şi vânzărilor de produse pentru motociclete. De atunci LIQUI MOLY, care îşi are rădăcinile în domeniul auto, s-a consacrat ca un reper important în domeniul motocicletelor. Sub conducerea lui Carlos Travé, cifra de afaceri în acest domeniu a crescut cu mai mult de trei ori.

 

 

 Acum Carlos Travé are ocazia de a-şi arunca în balanţă experienţa acumulată, pentru a creşte vânzările de produse în domeniile naval, agricol, vehicule utilitare şi utilaje de construcţii. Carlos Travé a avut deja de-a face cu motoare navale în activitatea sa anterioară, după cum a fost activ şi în segmentul mineritului şi al utilajelor agricole. „S-a dovedit că este mai logic ca un specialist să se ocupe în mod ţintit de dezvoltarea acestor domenii“, spune Ernst Prost. De aceste patru segmente noi Carlos Travé se va ocupa suplimentar faţă de responsabilitatea sa în segmentul motocicletelor. „Acolo munca de dezvoltare a vânzărilor şi personalului a ajuns între timp la un nivel bun“, spune Carlos Travé. „Acum vrem să ridicăm celelalte domenii la următorul nivel.“

  Ca şi în segmentul motocicletelor, şi aici ideea este de a transfera şi în alte domenii experienţa de peste 60 de ani pe care LIQUI MOLY o are în domeniul auto. Carlos Travé: „În domeniul naval suntem bine poziţionaţi cu produsele noastre şi dorim în primul rând să extindem vânzările internaţionale. La utilaje agricole, vehicule utilitare şi în domeniul agricol dorim mai ales să ne prezentăm aditivii ca „scule” chimice utile şi ca soluţii la problemele profesioniştilor.“

*

Despre LIQUI MOLY

Cu aproximativ 4000 articole, LIQUI MOLY oferă o gamă largă unică la nivel mondial de produse chimice auto: uleiuri de motor şi aditivi, unsori şi paste, spray-uri şi produse de îngrijire auto, produse de lipit şi etanşare. Înfiinţat în 1957, LIQUI MOLY îşi dezvoltă şi fabrică produsele exclusiv în Germania. În această ţară este lider de piaţă nedisputat în domeniul aditivilor şi este votat cu fiecare ocazie ca cea mai bună marcă de uleiuri. Compania îşi vinde produsele în peste 120 de ţări, iar în anul 2018 a obţinut o cifră de afaceri de 545 milioane euro.

*

**--  LIQUI MOLY GmbH

 

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Economie Auto LIQUI MOLY vrea să crească pe pieţele speciale