Total Media News

NASA, posibilă decizie RADICALĂ în legătură cu racheta Boeing PDF Imprimare
Marţi, 26 Martie 2019 12:16

     Conform  mediafax.ro,NASA, posibilă decizie RADICALĂ în legătură cu racheta Boeing în care a investit deja aproape 12 miliarde de dolari

  Confruntându-se cu întârzieri repetate în realizarea unei rachete Boeing, pentru o viitoare misiune pe Lună, reprezentanţii NASA menţionează noi opţiuni pe care agenţia spaţială le ia în considerare, relatează CNN.

           Imaginea articolului NASA, posibilă decizie RADICALĂ în legătură cu racheta Boeing în care a investit deja aproape 12 miliarde de dolari

NASA, pozibilă decizie RADICALĂ în legătură cu racheta Boeing în care a investit deja aproape 12 miliarde de dolari

NASA ar putea anunţa, în decursul acestei săptămâni, dacă va decide să renunţe la planul de utilizare a unei noi rachete din seria Space Launch System şi să folosească vehicule comerciale de lansare. Agenţia spaţială a contractat Boeing în anul 2012, pentru o colaborare în cadrul căreia compania ar construi componentele principale ale SLS.

 

 

Administratorul NASA, Jim Bridenstine, a făcut un anunţ uimitor în timpul audierii Senatului, din 13 martie, conform căruia agenţia spaţială va analiza opţiunile achiziţionării unor rachete realizate de SpaceX şi United Launch Alliance. Această consideraţie a fost necesară, a spus el, deoarece SLS se confruntă cu noi amânări care ameninţă planurile de lansare a navei spaţiale Orion, în zborul de testare în jurul Lunii, programat pentru jumătatea anului 2020.
*
 

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Actualitate International NASA, posibilă decizie RADICALĂ în legătură cu racheta Boeing