Total Media News

S-a deschis reprezentanta Aston Martin în România PDF Imprimare
Luni, 01 Aprilie 2019 09:26
        
    
     Zilele  trecute   s-a  deschis   reprezentanta  Aston Martin  în România , reprezentanta   ce  va  deservi  inca  citeva  tari  din  jurul  nostru.
    Compania Aston Martin, a deschis prima sa reprezentanță din Europa Centrală și de Est la București -Otopeni.
    Cele mai apropiate centre Aston Martinse aflau anterior la Viena sau Istanbul.
    La  inaugurarea au  fost prezenti  domnului Dr. Andy Palmer, CEO și Președinte al grupului Aston Martin Lagonda precum și a Excelenței Sale Andrew Noble, Ambasador al Regatului Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord la București.

„Sunt onorată să anunț astăzi deschiderea oficială a reprezentanței regionale Aston Martin. Este un moment de mândrie pentru noi și pentru toți românii. Există o echipă entuziastă dedicată exclusiv acestui proiect și o infrastructură realizată special, conform celor mai înalte standarde ale Aston Martin, având dotări tehnologice de ultimă generație. Toate serviciile vor respecta standardele internaționale ale grupului Aston Martin. Îmi doresc foarte mult ca reprezentanța din România să devină un punct de reper și un model de succes în cadrul prezenței internaționale a Aston Martin”, a declarat Camelia Bazac, CEO al Forza Rossa Holding.

 

 

 

     Ambasadorul Regatului Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord la București, E.S. Andrew Noble, a precizat:

„Aston Martin, unul dintre cele mai apreciate branduri britanice, cu o tradiție de peste 100 de ani, dă un semnal puternic privind soliditatea și caracterul inovativ el economiei britanice. Totodată, evenimentul de astăzi este un exemplu al relațiilor economice în creștere dintre țările noastre. Marea Britanie și România au de peste 15 ani un parteneriat strategic la a cărui reînnoire lucrăm împreună cu Guvernul României, astfel încât să reflecte relația specială bilaterală din prezent și ambițiile pentru viitor”.

     Andy Palmer, preşedintele Aston Martin Lagonda și CEO al grupului britanic, a subliniat:

„Sunt încântat să inaugurez această reprezentanță cu adevărat remarcabilă în București. Dedicarea echipei dealerului local pentru brandul nostru demonstrează încrederea lor în viitorul Aston Martin și în planul nostru pentru următorii 100 de ani”.

 

 

 

 

 

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Service Auto autorizat RAR
Uleiuri Auto
Baterii auto
Salonul Auto Bucuresti 2016
Bucharest FAshion Week 2015

Sunteti aici: Home Economie Auto S-a deschis reprezentanta Aston Martin în România