Total Media News

Rapid 96! PDF Imprimare
Miercuri, 26 Iunie 2019 11:03

    Este posibil ca imaginea să conţină: 1 persoană, teren de baschet

  Mai este un pic și facem suta! 

  Cine s-ar fi gândit oare la asemenea longevitate? Pe 25 iunie 1923, în tulburile vremuri dintre războiae, într-un cartier muncitoresc al Bucureștilor, feroviarii puneau bazele unui club sportiv. Secțiile de fotbal, atletism, lupte și haltere au fost primele. Apoi au venit și altele, au venit performanțe superbe, iar ceea ce astăzi se numește brand, a căpătat formă.

Rapidul a fost întotdeauna, este și astăzi, o stare de spirit. Rapidul este mai mult decât un club sportiv muncitoresc, cu remarcabilă activitate la nivel mare, neîntreruptă de aproape un veac. Rapid este Rapid, sensul metaforei alb-vișinii fiind imposibil de închis între limite de vocabular.

CS Rapid București a avut de la 1923 o valoare socială deosebită, fapt remarcat, indiferent de schimbări politice, războaie, dificultăți, de întreaga societate și de conducătorii ei. Opinăm, și sperăm că ne dați dreptate, că misiunea gândită atunci de muncitorii feroviari, pentru o grupare sportivă de amploare națională, nu doar că s-a confirmat și și-a atins scopurile, dar a și rămas la fel de pură și de atractivă precum la începuturi, în 1923.

 

 

 

De aceea Rapid este, cum spuneam și mai sus, o marcă pentru care nu există comparație și, totodată, nu există sumă de negociere.

La 96 de ani de funcționare neîntreruptă, CS Rapid București își asumă, mai departe, misiunea, valorile și obiectivele pentru care a fost creat.

Pe 25 iunie 2019, la Sala Polivalentă ”Rapid” va avea loc un show de zile mari, cu un cuplaj de meciuri de fotbal. Primul meci va fi între Rapid Old-Boys și Naționala Artișilor, după care Rapid, echipa de ligă secundă, va juca împotriva unei selecționate a suporterilor. Cuplajul va începe la ora 19.23.

CS Rapid București susține această celebrare prilejuită de împlinirea a 96 de ani de funcționare neîntreruptă a clubului feroviar.

De asemenea, în pauzele meciurilor de fotbal, organizatorii vor premia secțiile CS Rapid București cu contribuție majoră la palmaresul clubului, în 2019.

Organizatorii evenimentului sunt FC Rapid București, Asociația Rapid Old-Boys, Liga Suporterilor Rapidiști și CS Rapid București.

 

*

**  CS RAPID

 

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Sport Fotbal Rapid 96!