Total Media News

Tuning chimic pentru motociclete PDF Imprimare
Vineri, 18 Octombrie 2019 13:01

           LIQUI MOLY îşi prezintă linia de produse Shooter la EICMA

 

                 

                   https://www.liqui-moly.de/fileadmin/user_upload/Presse/Pressemitteilungen_DE/2019/01/Motorbike_Shooter_Theke.jpg

    Mici batoane energizante pentru motocicletă - iată cum pot fi numite produsele Shooter, pe care LIQUI MOLY le prezintă la salonul internaţional de motociclete EICMA de la Milano. Specialistul german în uleiuri şi aditivi îşi va prezenta în cadrul salonului gama largă de produse chimice pentru vehicule cu două roţi. „Nu există aproape niciun produs chimic pe care să nu-l avem în gamă – totul din aceeaşi sursă şi perfect armonizat“, spune Carlos Travé, responsabilul LIQUI MOLY pentru domeniul motociclete la nivel internaţional.

    Seria Shooter este alcătuită din patru produse: Speed Shooter îmbunătăţeşte arderea şi implicit şi acceleraţia. Este suficient să îl turnaţi în rezervor. Tot acolo se toarnă şi 4T Shooter, care îndepărtează depunerile din camera de ardere, restabilind în acest fel puterea iniţială. Engine Flush Shooter se pune în uleiul de motor imediat înainte de schimbarea uleiului. Acolo are sarcina de a curăţa şi spăla circuitul de ulei, aşa încât depunerile să se poată desprinde şi evacua împreună cu uleiul vechi. Aceste trei produse Shooter sunt disponibile în cutii mici, de 80 ml. Conţinutul este potrivit exact pentru rezervorul de motocicletă. În acest fel nu va mai trebui să vă gândiţi unde să ţineţi cutiile de aditivi pe jumătate pline.

 

 

     Al patrulea din trupă este MoS2-Shooter. Este un aditiv de protecţie împotriva uzurii, al cărui lubrifiant solid MoS2 se depune pe suprafeţele de metal şi împiedică contactul direct metal-pe-metal. Chiar imediat după demarare, când uleiul nu a ajuns încă peste tot, MoS2-Shooter asigură o lubrifiere fiabilă. Şi oferă protecţie suplimentară în cazul unei solicitări mari a motorului, precum şi la pierderea de ulei. Acest produs este disponibil ca tub de 20 ml.

„Acest tuning chimic nu numai că este ieftin şi simplu de utilizat“, spune Carlos Travé. „Ajută de asemenea la evitarea problemelor motorului şi la prelungirea duratei de viaţă a motocicletei.“

LIQUI MOLY oferă nu numai aditivi special pentru motociclete, dar şi o gamă cuprinzătoare de produse chimice. Începând cu uleiurile de motor, trecând prin uleiuri de transmisie, uleiuri de bicicletă, lichide de frână, spray de lanţuri şi agenţi de curăţare, până la produse pentru îngrijirea pielii costumului de motociclist şi agenţi de curăţare pentru ecranul căştii. Şi toate într-o calitate care este foarte bine primită de clienţi: De ani de zile toate echipele seriilor de curse Moto2 şi Moto3 merg cu ulei de la LIQUI MOLY.

La salonul EICMA, LIQUI MOLY îşi prezintă întreaga paletă de produse pentru motociclete şi scutere. Salonul are loc în perioada 5 - 10 noiembrie la Milano. LIQUI MOLY se află în hala 13 la standul C83.

 

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Economie Moto-ATV Tuning chimic pentru motociclete