Total Media News

Bucharest Fashion Week 2019 PDF Imprimare
Miercuri, 30 Octombrie 2019 13:56

            Este posibil ca imaginea să conţină: 2 persoane, persoane zâmbind, oameni în picioare şi text

     

    In perioada 29 noiembrie - 3 decembrie, va asteptam la o noua editie a Bucharest Fashion Week, cu un decor pe masura evenimentului.

    Cea mai buna agentie de modele din Romania in cadrul Romanian Fashion Awards, Attitude Models este partener la Bucharest Fashion Week.

"Attitude Models- prima si cea mai titrata agentie de modele masculine din Romania ,ce isi defasoara activitatea pe plan international colaborand cu cele mai presigioase agentii de modele din lume.
Attitude Models este o societate comerciala cu raspundere limitata infiintata in 2013.

Ana-Maria Vasile Make Up, a fost desemnata cel mai bun make-up artist al anului 2018 la Romanian Fashion Awards.
Are o experienta de 11 ani ca si make-up artist, de 3 ani ca si make-up trainer, iar de 4 ani face parte din echipa de beauty Bucharest Fashion Week.
Si la aceasta editie, impreuna cu echipa ei, va asigura machiajul manechinelor la Bucharest Fashion Week
Conceptul CASA ANDRA by Daspi a aparut din pasiune pentru haine care te scot din anonimat si iti reflecta cat mai fidel personalitatea.
Articolele colectiei sunt definite de feminitate si sunt gandite pentru a putea fi integrate in outfit-urile de zi cu zi. Atentia este indreptata catre detalii, astfel designul este gandit pentru a oferi proportionalitate armonioasa corpului, iar materialele de inalta calitate sunt alese fiecarui articol in parte pentru a oferi suportul necesar. - Andra Spînu

Daspi sponsor la Bucharest Fashion Week.
"Dupa zeci de ani de experienta si traditie in domeniu, pasiunea s-a mostenit din generatie in generatie si astfel, in 1995 a luat fiinta Daspi ce a pastrat atentia catre costumul barbatesc, lucrat cu mare atentie si responsabilitate pentru clientii nostri. In prezent , Daspi doreste sa aduca in prim plan imaginea barbatului puternic, de succes, cu o personalitate remarcabila, creata prin insusi simbolul masculinitatii, costumul." - Andra Spînu

Andreea Iulia Jianu va defila pe podiumul Bucharest Fashion Week in perioada 29 noiembrie - 3 decembrie.
Pentru a rezerva locuri la eveniment, trimiteti un mesaj in privat cu numele complet, numarul de persoane si zilele in care doriti sa participati.

"Rochitele GAMI-dress moderne, rafinate, din cele mai fine si delicate tesaturi sunt absolut necesare printeselor de toate varstele. Unicitatea si eleganta acestora este completata cu accesorii sclipitoare prelucrate manual de catre Инна Михайлова.
Designerul colectiei GAMI-dress este Aliona Gusan." - GAMI•rochii elegante pentru micile printese•

"Designerul de accesorii Lilia Caraush vine anul acesta cu cateva piese concepute special pentru acest eveniment. Atat comerciale cat si de show, toate accesoriile sunt create in asa mod incat sa scoata in evidenta persoanele ce le poarta, astfel incat sa fie recunoscute de departe ca au accesoriile semnate by Lilia Caraush . Atunci cand porti un accesoriu creat de Lilia Caraush prinzi incredere in sine si ai atitudine."- Lilia Caraush Hand Made by Lilia Caraush

Iacob Maria va defila pe podiumul Bucharest Fashion Week in perioada 29 noiembrie - 3 decembrie.
Pentru a rezerva locuri la eveniment, trimiteti un mesaj in privat cu numele complet, numarul de persoane si zilele in care doriti sa participati.

 

**__  Bucharest Fashion Week

 

 

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Service Auto autorizat RAR
Uleiuri Auto
Baterii auto
Salonul Auto Bucuresti 2016
Bucharest FAshion Week 2015

Sunteti aici: Home Ştiri Life Bucharest Fashion Week 2019