Total Media News

Cupa Romaniei - Sabie Individual şi Echipe PDF Imprimare
Luni, 02 Decembrie 2019 14:39
Este posibil ca imaginea să conţină: text
        

   Federatia Romana De Scrima și partenerul său, Help Net, vă invită la întrecerile Cupei României la sabie, feminin și masculin, individual și echipe. Competiția se va desfășura între 3-4 decembrie 2019, la sala de scrimă ”Ana Pascu ” din București.Aflați în plină calificare pentru Jocurile Olimpice de la Tokyo 2020, cei mai buni sabreri ai României se vor duela pentru trofeul pus în joc și premiile acordate de Help Net, partenerul Federația Română de Scrimă pentru această competiție.

   În întrecerea rezervată fetelor, Bianca Pascu, medaliată cu bronz anul acesta la Campionatul Mondial , a 10-a sabreră a lumii în clasamentul Federației Internaționale, este principala favorită la câștigarea trofeului. Competiția masculină se va bucura de prezența la start a celui mai titrat sabrer al echipei României, Tiberiu Dolniceanu.

 

 

Acesta va avea de înfruntat generația tânără din rândul căreia s-au remarcat anul acesta, George Dragomir și Răzvan Ursachi, medaliați la competițiile internaționale pentru juniori și tineret

.Intrarea este libera.

 

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Ştiri Sport Cupa Romaniei - Sabie Individual şi Echipe