Total Media News

Omedical - Centru de Recuperare Medicala PDF Imprimare
Duminică, 16 Februarie 2020 18:05

                    Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.

 

Prof Dr. Fizioterapeut. Nelu Olteanu

Ce este un Fizioterapeut/Kinetoterapeut ?
       Fizioterapeuții sunt profesioniști în domeniul sănătății care previn, identifică și corectează problemele de mișcare. Aceste probleme pot apărea din cauza prematurii, a bolilor grave sau a malformațiilor congenitale. Scopul fizioterapeuților este de a promova sănătatea fizică optimă și mobilitatea pentru nou-născuți, copii și copii. Aceștia colaborează îndeaproape cu alți membri ai echipei de îngrijire a sănătății, inclusiv asistenți medicali, medici, terapeuți respiratori și terapeuți ocupaționali.
     Fizioterapeuții pot evalua, trata și oferi consultanță copiilor prematuri care au probleme care afectează inima, plămânii, creierul și comportamentul mușchilor și oaselelor.
De ce ar putea copilul dumneavoastră să aibă nevoie de un fizioterapeut?
    Un fizioterapeut vă poate vedea copilul prematur, pentru a evalua progresul dezvoltării și pentru a planifica un program de intervenție pentru copilul dumneavoastră. Dacă copilul dezvoltă probleme respiratorii în timp ce primește asistență de la o mașină de respirație sau după o intervenție chirurgicală, poate fi implicat un fizioterapeut pentru a-și îmbunătăți funcția pulmonară. Activitățile corecte pot ajuta la prevenirea unor probleme cum ar fi blocarea pasajelor pulmonare prin secreții și infecții pulmonare.

 

 

Telefon: 0744688457

www.kinetoterapierecuperaremedicala.ro 

Omedical - Excelenta in recuperare medicala - In curand!

 

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Service Auto autorizat RAR
Uleiuri Auto
Baterii auto
Salonul Auto Bucuresti 2016
Bucharest FAshion Week 2015

Sunteti aici: Home Ştiri Sport Omedical - Centru de Recuperare Medicala