Total Media News

Dupa Pancu, potopul! ANALIZA RAPID PDF Imprimare
Luni, 09 Martie 2020 22:18

Image result for s-a prezentat noul proiect rapid

 

 

     Aceasta este fotografia din 23 August 2017, data la care a demarat proiectul prin care Rapidul a ajuns pas cu pas in Liga 2, promovand succesiv in fiecare an.

      Constantin Schumacher, Daniel Niculae si Daniel Pancu  erau membrii cu state vechi in teren pentru Rapid, urmand sa aduca garantii in fata suporterilor, iar Ovidiu Burca a inceput pe partea administrativa sa lucreze. In timp, prin club au mai venit si oameni precum Adi Iencsi, Nicolae Grigore, etc.

Primul debarcat, Daniel Niculae, in urma neintelegerilor si clarificarilor dorite de el cu conducerea care in cele din urma ii promisese postul de presedinte. Deja se clatina increderea giulestenilor in proiect, dar nu toti idolii lor plecasera, astfel ca acesta a mers mai departe.

Al doilea debarcat, Constantin Schumacher, dupa o infrangere in Cupa Romaniei cu Turris TR Magurele, dar si in urma jocului destul de slab la inceputul Ligii a 3-a, Daniel Pancu urmandu-l la timona giulestenilor.

Astfel, dupa promovarea in Liga a 2-a, si un tur incheiat pe pozitia a 3-a acesta din urma este demis, ultimul simbol ramas in acest proiect fiind inlaturat. Decizia poate avea si un iz motivational, in urma rezultatelor slabe din 2020, dar pare mai degraba ca s-a urmarit inca din turul campionatului inlocuirea sa, in urma sicanelor cu Dan Tudorache dar si a incercarii aducerii lui Mircea Lucescu pe banca.

Din pacate, promisiunile conducerii giulestene au fost numeroase insa pana in acest moment nu s-a adus "Pro Rapid" in patrimoniul echipei, si nici achizitiile promise in iarna nu au fost deloc performante. Astfel, este destul de putin probabil ca Daniel Pancu sa fi avut principala vina in aceasta ecuatie.

Mai degraba, cel cunoscut ca "Pancone" s-a ambitionat si a considerat personalitatea sa suficient de puternica, sa promoveze in Liga 1, chiar si cu un lot nu foarte valoros, si fara transferuri de marca in mercato-ul de iarna. Chiar si cu CSM Resita, in prima repriza, cea mai buna a echipei din 2020, au existat ocazii mari de a marca, insa valoarea jucatorilor in fata portii si-a spus cuvantul.

In aceasta situatie, fanii giulesteni, poate cei mai inflacarati din tara, au ramas fara niciun simbol la echipa, acest lucru putand fi intamplator sau nu.

 

 

Mai departe, se doreste aducerea lui Dan Alexa sau Daniel Isaila, pentru indeplinirea obiectivului.

 

* Intre Rapid si locul 2 promovabil, CS Mioveni, sunt in acest moment 2 puncte, iar obiectivul in etapele ramase poate fi realizabil si matematic, si practic. 

*

**  FOTO GSP

*

*

 

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Sport Fotbal Dupa Pancu, potopul! ANALIZA RAPID