Total Media News

LIQUI MOLY majorează primele pentru toți angajații PDF Imprimare
Vineri, 10 Aprilie 2020 10:01

      Din cauza pandemiei cauzate de coronavirus: LIQUI MOLY majorează primele pentru toți angajații

               Acesta nu este un bonus, ci un „spor în vreme de dificultate”

                

                https://pim.liqui-moly.de/media/documents/M018431/2019_Produktgruppe_gemischt_L_1548159580137_ctx-1.jpg

  LIQUI MOLY majorează primele pentru toți angajații. Ernst Prost, directorul general concernului german specializat în producția de uleiuri și aditivi numește acest demers „spor în vreme de dificultate”. Acum, fiecare angajat primește câte 500 euro în plus, chiar și lucrătorii în sistem de leasing. Deoarece activitatea de zi cu zi se desfășoară acum în condiții dificile, „mă bucur că pot măcar să vă scutesc de grijile financiare”. Deja cu câteva săptămâni în urmă, compania a plătit deja o primă cauzată de pandemia de coronavirus, în sumă de 1000 de euro pentru fiecare angajat. În plus, Ernst Prost acuză faptul că sistemul sanitar a fost ruinat prin reducerea drastică a cheltuielilor iar acum aceste costuri nejustificat de mari trebuie corectate.





În această scrisoare adresată colegilor săi, Ernst Prost anunță majorarea primelor pentru toți angajații.

În această scrisoare adresată colegilor, Ernst Prost condamnă lipsa de perspectivă de ansamblu a politicienilor, care au impus reducerea cheltuielilor în sistemul sanitar. Reversul îl reprezintă prezenta criză, este o situație necuviincioasă față de angajați și costă acum mult mai mult decât ce s-a economisit.

În această scrisoare adresată colegilor săi, Ernst Prost afirmă că loialitatea nu este o stradă cu sens unic. Loialitatea angajaților față de firma lor presupune, la schimb, inclusiv loialitatea firmei față de angajații săi.

Despre LIQUI MOLY

Cu aproximativ 4000 articole, LIQUI MOLY oferă o gamă largă unică la nivel mondial de produse chimice auto: uleiuri de motor şi aditivi, unsori şi paste, spray-uri şi produse de îngrijire auto, produse de lipit şi etanşare. Înfiinţat în 1957, LIQUI MOLY îşi dezvoltă şi fabrică produsele exclusiv în Germania. În această ţară este lider de piaţă nedisputat în domeniul aditivilor şi este votat cu fiecare ocazie ca cea mai bună marcă de uleiuri. Compania îşi vinde produsele în peste 120 de ţări, iar în anul 2019 a obţinut o cifră de afaceri de 569 milioane euro.

*

*

LIQUI MOLY GmbH

 

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Economie Auto LIQUI MOLY majorează primele pentru toți angajații