Total Media News

Gala Premiilor Matei Brâncoveanu PDF Imprimare
Marţi, 02 Iunie 2020 09:07

              Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.

 

     Anul acesta Gala Premiilor Matei Brâncoveanu are un format nou și va fi transmisă live, chiar aici.

     Am pornit în căutarea a 15 tineri remarcabili, alături de o echipă de profesioniști cunoscuți publicului, cu experienta bogată în domeniile lor de activitate, care s-au alăturat proiectului: Tudor Giurgiu, Victoria Asanache, Sandra Ecobescu, Marius Constantinescu și Irina Pacurariu.

Fiecare dintre ei a nominalizat trei candidați pe care îi vom prezenta în zilele următoare. Sunt tineri care contribuie activ la dezvoltarea societății noastre și devin veritabile modele pentru comunitatea pe care o reprezintă. Rămâneți alături de noi să îi cunoașteți. În urma procesului de selecție, cei cinci profesioniști, alături de Marinela Ardelean, Global Brand Ambassador Vinars Brâncoveanu, care votează în numele comunității Mentoring Generations by Brâncoveanu, vor desemna cinci finaliști.

Pe 20 mai vom afla numele celor cinci finaliști ai Galei Premiilor Matei Brâncoveanu 2020.

 

 

 

 

Pe 21 mai dăm start votului online și vă invităm să vă alăturați acestui proiect și să desemnați, prin votul vostru, câștigătorul marelui premiu în valoare de 12.000 euro.

Gala Premiilor Matei Brâncoveanu 2020, organizată de Fundația Alexandrion, va fi difuzată live, pe 14 iunie, pe Fundația Alexandrion. Revenim în curând cu mai multe detalii.

 

      

Din 21 mai, începând cu ora 19:00, până pe 14 iunie 2020, Fundația Alexandrion invită publicul să se alăture evenimentului, în număr cât mai mare și să participe la procesul de votare pe platforma dedicată www.fundatia-alexandrion.ro. Închiderea sistemului de vot va fi anunțată în cadrul galei difuzate live de Facebook Fundația Alexandrion, duminică, 14 iunie, urmând ca imediat să fie anunțat și clasamentul câștigătorilor.

Marele premiu în valoare de 12.000 de euro va fi acordat de Fundația Alexandrion finalistului cu numărul cel mai mare de voturi. Premiul va reprezenta o parte din resursele necesare pentru achitarea unor cursuri de perfecționare sau finanțarea unui proiect din sfera de activitate pentru care a fost premiat.

Cei 5 finaliști ai Galei Premiilor Matei Brâncoveanu 2020 sunt:

 

 

Tudor Baciu (32 ani) s-a implicat încă din anii facultății în numeroase acțiuni de voluntariat, iar din 2015 face proiecții de film în sate și orașe fără cinematograf din 36 de județe ale țării, prin intermediul proiectului său: caravana Cinemobilul. În 2019, Cinemobilul a ajuns la peste 44.000 de spectatori, devenind cea mai extinsă caravană de film din țară, care a reușit să ducă bucuria filmului în acele locuri și comunități din țară unde oamenii nu au acces la astfel de experiențe.

 

 

Carmen Chindriș (35 ani) a pus bazele Asociației Sus Inima, o asociație care sprijină pacienții oncologici, oferindu-le consiliere psihologică, ghidaj, soluții de cazare pe perioada terapiei, hrană sau consiliere în nutriție. Asociația Sus Inima oferă servicii gratuite pacienților care au o situație financiară grea și nu își pot permite să beneficieze de aceste condiții de tratament și îngrijire, în mod normal.

 

 

Ana Maria Ciobanu (32 ani) este reporter la revista DOR din 2011. În 2015 a inițiat podcastul narativ „Satul Mădălinei”, povestea unei mame de 18 ani care cerșește la metrou cu bebelușul în brațe, proiect care a determinat ascultătorii să doneze pentru ridicarea unei case pentru Mădălina și familia ei. Este gazda podcastului „mame”, alături de Oana Sandu, cu care dezbate despre echilibrul dintre maternitate și muncă.

 

 

Edmond Niculușcă (30 ani) la doar 19 ani, a fondat ARCEN (Asociaţia Română pentru Cultură, Educaţie şi Normalitate), asociația prin care promovează patrimoniul bucureștean și propune soluții pentru îmbunătățirea calității vieții în capitală. În doar un an a reușit să pregătească 6.000 de persoane pentru a depăși în condiții de siguranță un eventual cutremur major, adică întreaga comunitate a unui cartier central din București, vulnerabil în cazul unui seism. Proiectul său, Antiseismic District este primul proiect de acest gen din România.

 

 

Raluca Selejan (32 ani) a deschis în 2016, împreună cu cea mai bună prietenă, librăria independentă La Două Bufnițe din Timișoara, porninând de la ideea de a crea o comunitate dezvoltată ȋn jurul cărților și evenimentelor culturale, prin care să stimuleze apetitul generațiilor viitoare pentru lectură. Cele două tinere ȋi aduc pe copii mai aproape de cărți şi librării, prin activităţi care să ȋi ajute să prindă gustul pentru lectură. Librăria a fost primită ȋncă de la deschidere în Federația Europeană și Internațională a Librarilor.

 

 

 

 

*******

Matei Brâncoveanu Awards Gala has a new format this year, and will be broadcast live, right here.

We began looking for 15 remarkable young people, together with a team of well-known professionals, with broad experience in their fields of activity, who joined the project: Tudor Giurgiu, Victoria Asanache, Sandra Ecobescu, Marius Constantinescu and Irina Păcurariu.

Each of them has nominated three candidates, that we will introduce to you in the coming days. They are young people who are actively contributing to the development of our society and are becoming true role models for the community they represent. Stay with us to meet them. Following the selection process, the five professionals, together with Marinela Ardelean, Global Brand Ambassador Vinars Brâncoveanu, who will vote on behalf of the Mentoring Generations by Brâncoveanu community, will nominate five finalists.

On May 20th, we will find out the names of the five finalists of the Matei Brâncoveanu Awards Gala 2020.

On May 21st we will start the online voting process and we invite you to join this project and designate, through your vote, the winner of the grand prize worth 12,000 euros.

Matei Brâncoveanu Awards Gala 2020, organized by the Alexandrion Foundation, will be broadcast live, on June 14th, on the Fundația Alexandrion page. We will be back soon with more details.

*

*

*

*--   Valentin  Popescu  / Fundatia  ALEXANDRION

 

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Service Auto autorizat RAR
Uleiuri Auto
Baterii auto
Salonul Auto Bucuresti 2016
Bucharest FAshion Week 2015

Sunteti aici: Home Ştiri Sport Gala Premiilor Matei Brâncoveanu