Total Media News

Pensiile speciale peste 7.000 de lei vor fi impozitate cu 85%. PDF Imprimare
Miercuri, 17 Iunie 2020 17:23

            PSD vrea mai mulți bani pentru primării – Ştiri locale de ultima ...

 

    Proiectul pentru impozitarea tuturor pensiilor speciale a fost adoptat azi în Camera Deputaților, cu 307 voturi „pentru” și un vot „împotrivă”. Astfel, pensiile speciale peste 7.000 de lei vor fi impozitate cu 85%. Este vorba doar de suma care depășește pragul de 7.000 de lei. Pensiile speciale cuprinse între 2.000 și 7.000 de lei vor fi impozitate, ca și până acum, cu 10%.

Partidele s-au pus de acord și vorbesc de „miercurea albă”. PSD, PNL și USR susţin fiecare în parte că demersul li se datorează, scrie News.ro. Proiectul are susținerea tuturor partidelor parlamentare.

„Toate pensiile speciale din România vor fi impozitate, iar cele care depășesc 7.000 de lei vor fi impozitate cu 85%, urmare a unui amendament inițiat și susținut de PNL și PSD. În mod similar vom acționa și mâine în ceea ce privește pensiile speciale ale parlamentarilor, astfel încât să fie îndepărtatată orice inechitate socială între pensionari”, a anunțat liderul deputaților PNL, Florin Roman.

 

 

 

 

„PSD a propus şi vom vota astăzi în Parlament impozitarea drastică a pensiilor speciale”, a scris pe Facebook liderul PSD, Marcel Ciolacu.

*

*

--  https://republica.ro/zmiercurea-alba-consens-in-parlament-in-an-electoral-pentru-impozitarea-tuturor-pensiilor-speciale-la

 

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Service Auto autorizat RAR
Uleiuri Auto
Baterii auto
Salonul Auto Bucuresti 2016
Bucharest FAshion Week 2015

Sunteti aici: Home