Total Media News

Expoziția „De ce ne rabdă Pământul?” PDF Imprimare
Vineri, 07 August 2020 13:27

                              

    Începând de astăzi, expoziția „De ce ne rabdă Pământul?” propune vizitatorilor Muzeului Național de Istoria Naturală Grigore Antipa o întâlnire surprinzătoare cu ideile unor români de geniu, care și-au lăsat amprenta în știința, economia și arta universală: Grigore Antipa, Constantin Brâncuși și Nicolae Georgescu-Roegen. Expoziția recuperează, în mod inedit, concepte și viziuni originale dezvoltate de cei trei, a căror intuiție în ceea ce privește dezvoltarea durabilă îi plasează (chiar și) astăzi în avangardă.

     Expoziția este deschisă în perioada 6 august – 30 septembrie 2020, în Sala Multimedia de la parterul Muzeului și poate fi vizitată de marți până duminică, între orele 10:00 – 20:00 (ultimul vizitator va intra la ora 19:00).

 

 

 

 

Expoziția este organizată de DC Communication, în colaborare cu Muzeul Național de Istorie Naturală Grigore Antipa și cu Asociația Ivan Patzaichin – Mila 23, ca parte din proiectul cultural pluridisciplinar „Este dezvoltarea unei lumi durabile un act cultural? Antipa, Brâncuși, Georgescu-Roegen”, co-finanțat de AFCN.

 

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Actualitate Expozitii Expoziția „De ce ne rabdă Pământul?”