Total Media News

FCSB, calificare dramatica! Botosani, dezamagitoare! PDF Imprimare
Vineri, 18 Septembrie 2020 08:15

In seara precedenta, FCSB a obtinut o victorie dramatica la penalty-uri contra sarbilor de la Topola, calificandu-se astfel in turul al 3-lea preliminar al Europa League. Golul decisiv la penalty a fost marcat de catre Dennis Man, ce a avut si in timpul meciului o evolutie buna, scor 7-6 in final.

Startul de partida a fost groaznic pentru echipa condusa de pe banca de Mihai Pintilii, minutul 14 inregistrand scorul de 2-0 pentru sarbi. Totusi, echipa cu foarte multe improvizatii a reusit in final, dupa ce a fost de 3 ori egalata, sa treaca peste problemele legate de Covid19, din lot, si sa se califice.

Urmatorul adversar al ros-albastrilor va fi Slovan Liberec.

De cealalta parte, FC Botosani a incasat un gol rapid in minutul 2, pe o noua iesire hazardata a lui Pap, iar apoi s-a chinuit tot meciul sa remonteze, fara succes.

Pase ratate, decontrare, crispare, cam asa a aratat jocul moldovenilor, care au ratat o intalnire cu Tottenham in turul urmator.

Cert este si ca au avut un penalty clar in minutul 26,  neacordat, insa jocul per total al elevilor lui Croitoru, a fost slab, chiar si cu un om in plus.

 

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Sport Fotbal FCSB, calificare dramatica! Botosani, dezamagitoare!