Total Media News

Expoziția „Un veac de zoologie în România. Amintiri despre viitor” PDF Imprimare
Vineri, 20 Noiembrie 2020 19:26

  

    Muzeul Național de Istorie Naturală „Grigore Antipa” și Complexul Muzeal Național Neamț -Muzeul de Științe Naturale Piatra-Neamț vă invită să vizionați expoziţia itinerantă „Un veac de zoologie în România. Amintiri despre viitor”, deschisă în perioada 18 noiembrie 2020 – 25 februarie 2021 la Piatra-Neamț.

Expoziția dezvăluie publicului amintiri despre personalități marcante ale zoologiei românești din ultima sută de ani: Dimitrie Voinov, Radu Codreanu, Mihai Băcescu, Nicolae Botnariuc precum și Petre Mihai Bănărescu.

 

 

Structurată în cinci secțiuni, „Un veac de zoologie în România. Amintiri despre viitor” elogiază realizările științifice ale savanților prin expunerea de imagini inedite din viața acestora, de informații din biografia lor, de documente, cărți sau alte lucrări importante publicate de către aceștia, precum și a unor obiecte care au aparținut celor cinci personalități.

Expoziția care a fost admirată la Muzeul Antipa a poposit la Muzeul Olteniei Craiova, la Complexul Muzeal de Ştiinţele Naturii „Răsvan Angheluţă” Galaţi, și la Complexul Muzeal Județean Neamț – Muzeul de Științele Naturii Roman, iar acum a ajuns la Complexul Muzeal Național Neamț - Muzeul de Științe Naturale Piatra-Neamț! 

 

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Service Auto autorizat RAR
Uleiuri Auto
Baterii auto
Salonul Auto Bucuresti 2016
Bucharest FAshion Week 2015

Sunteti aici: Home Actualitate Expozitii Expoziția „Un veac de zoologie în România. Amintiri despre viitor”