Total Media News

Diego Maradona a murit PDF Imprimare
Miercuri, 25 Noiembrie 2020 20:40

In aceasta seara, starul argentinian Diego Armando Maradona a decedat in urma unui atac de cord. Acesta a fost recent intr-o stare fluctuanta de sanatate, avand numeroase probleme de-a lungul carierei de fotbalist, dar si perioadei ce a urmat, de sanatate, datorita vietii agitate pe care a trait-o.

Acesta s-a remarcat ca fiind un fotbalist genial, un numar 10 care decidea meciurile prin sclipirile sale, fiind idolatrizat in Argentina, dar si la Napoli unde a pus umarul la cresterea echipei locale. Printre altele, Diego Armando Maradona a jucat si la FC Barcelona.

"El Pibe d'oro" va ramane in memoria colectiva si datorita memorabilului gol pe care l-a marcat impotriva Angliei, cu mana, in drumul spre Cupa Mondiala din 1986, unde a avut o mare contributie in obtinerea trofeului, in final, pentru Argentina.

 

In acest moment, toate figurile emblematice din fotbal si persoanele care l-au cunoscut si l-au respectat ii aduc un omagiu celui considerat cel mai mare fotbalist din toate timpurile.. pentru ca merita!

 

Odihneste-te in pace, Diego Maradona!

 

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Service Auto autorizat RAR
Uleiuri Auto
Baterii auto
Salonul Auto Bucuresti 2016
Bucharest FAshion Week 2015

Sunteti aici: Home Sport Fotbal Diego Maradona a murit