Total Media News

LIQUI MOLY debutează în liga franceză de handbal PDF Imprimare
Miercuri, 09 Decembrie 2020 10:03

          

                  https://www.liqui-moly.com/fileadmin/user_upload/Presse/Pressemitteilungen_FR/2020/Starligue.png

    Începând cu sezonul 2021-2022, LIQUI MOLY devine sponsorul principal și sponsorul de nume al Starligue, cea mai înaltă ligă de handbal din Franța. Specialistul în uleiuri de motor și aditivi a încheiat un contract pe cinci ani cu liga națională de handbal LNH. „Asta ne va ajuta mult să devenim și mai cuoscuți în Franța, iar astfel vom putea extinde distribuția și crește ciftra de afaceri în această țară“, a spus Ernst Prost, directorul general LIQUI MOLY.

   Starligue se va numi din vara următoare „LIQUI MOLY Starligue“. Logoul specialistului în uleiuri și aditivi se va regăsi atât pe tricouri cât și pe teren. „Handbalul este unul dintre cele mai îndrăgite sporturi din Franța“ a spus Ernst Prost. „Suntem mândri că marca noastră ne reprezintă aici.“

 

 

   David Tebib, președintele LNH: „În situția din prezent în care multe mărci evită să investească în sport, LIQUI MOLY își pune încrederea în noi și în faptul că noi putem contribui la îndeplinirea obiectivelor companiei în Franța. Ne simțim onorați de această abordare.“

    Decizia de a ne alătura Starligue face parte dintr-o strategie pe termen lung implementată de LIQUI MOLY în Franța. În cele mai multe țări, compania lucrează cu importatori independenți care se ocupă singuri de comercializare. În Franța însă, LIQUI MOLY a pus în 2019 împreună cu LM France bazele unei filiale pentru a se putea adresa direct acestei piețe. „Acest lucru demonstrează că Franța are un rol important în planurile noastre și ilustrează potențialul pe care îl vedem aici“, a explicat Ernst Prost.

Compania a investit astfel în crearea propriei sale filiale, cu personal propriu, în publicitate dar și în sponsorizări. „Scopul nostru este să atingem în Franța o cifră de afaceri de 50 de milioane de euro în cinci ani“, a spus Ernst Prost. Acest prag a fost depășit de LIQUI MOLY în prezent doar de piața autohtonă, în Germania, iar Franța ar deveni astfel cea de-a doua piață de export ca importanță. „Implicarea noastră pentru LNH este o componentă importantă a acestui succes“, a mai spus Ernst Prost. Contractul semnat cu Starligue reprezintă cea mai mare sponsorizare acordată de LIQUI MOLY în Franța până în prezent.

    Deși LIQUI MOLY e cunoscută în principal din Formula 1 și MotoGP, handbalul nu e un sport necunoscut pentru companie. Compania era deja sponsor la campionatele europene și mondiale de handbal anterioare și pe piața autohtonă din Germania este deja sponsor de nume pentru cea mai mare lligă de handbal, LIQUI MOLY HBL.

 

    Despre LIQUI MOLY

   Cu aproximativ 4000 articole, LIQUI MOLY oferă o gamă largă unică la nivel mondial de produse chimice auto: uleiuri de motor şi aditivi, unsori şi paste, spray-uri şi produse de îngrijire auto, produse de lipit şi etanşare. Înfiinţat în 1957, LIQUI MOLY îşi dezvoltă şi fabrică produsele exclusiv în Germania. În această ţară este lider de piaţă nedisputat în domeniul aditivilor şi este votat cu fiecare ocazie ca cea mai bună marcă de uleiuri. Compania îşi vinde produsele în peste 150 de ţări, iar în anul 2019 a obţinut o cifră de afaceri de 569 milioane euro.

*

*

L*---IQUI MOLY GmbH

 

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Service Auto autorizat RAR
Uleiuri Auto
Baterii auto
Salonul Auto Bucuresti 2016
Bucharest FAshion Week 2015

Sunteti aici: Home Economie Auto LIQUI MOLY debutează în liga franceză de handbal