Total Media News

Aston Martin revine in Formula 1 PDF Imprimare
Marţi, 05 Ianuarie 2021 11:40

Reîntoarcerea în Formula 1™ marchează debutul unei noi ere pentru ASTON MARTIN

Încă de la începutul afacerii Aston Martin în urmă cu 107 ani, sportul cu motor a făcut parte din etosul și identitatea brandului. Acum, după șase decenii, numele Aston Martin revine în cursele Grand Prix și va debuta la Melbourne în sezonul 2021 de Formula 1™.
 
După ce, în ultimii ani, s-a bucurat de un succes răsunător în cursele sportive, evidențiat de numeroase victorii la Le Mans, a sosit momentul ca Aston Martin să intre în cea mai faimoasă dintre toate arenele de motorsport: Formula 1™.
Formula 1 este o platformă extrem de puternică, ce joacă un rol cheie în  noua strategie generală Aston Martin de dezvoltare a companiei”, a declarat Lawrence Stroll, președintele executiv al Aston Martin Lagonda.

Campionatul de Formula 1 din 2021 va începe pe 21 martie la Melbourne și va avea 23 de evenimente până pe 5 decembrie, când se va acorda Marele Premiu la Abu Dhabi. Echipa va fi formată din Sebastian Vettel, de patru ori campion mondial, care vine de la Scuderia Ferrari și Lance Stroll, finalist al podiumului Grand Prix la Gaydon.
Aston Martin a participat pentru prima dată la Formula 1 între 1959 și 1960. Click aici pentru o scurtă incursiune istorică.

 

*

*

*  ASTON  MARTIN  Bucuresti

 

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Service Auto autorizat RAR
Uleiuri Auto
Baterii auto
Salonul Auto Bucuresti 2016
Bucharest FAshion Week 2015

Sunteti aici: Home Sport Automobilism international Aston Martin revine in Formula 1