Total Media News

Vezi noul comandant al CSA Steaua! PDF Imprimare
Miercuri, 31 Martie 2021 14:45

Clubul Sportiv al Armatei Steaua are un nou comandant

 

Miercuri, 31 martie, în prezența locțiitorului Departamentului pentru relația cu Parlamentul și calitatea vieții personalului, generalul de brigadă Valeriu ROȘU, a avut loc ceremonia de predare-primire a funcției de comandant/ președinte a Clubului Sportiv al Armatei „Steaua” București.

Colonelul Ștefan Răzvan BICHIR a fost detaşat şi împuternicit pe o perioadă de 6 luni, începând cu data de 1 aprilie, în funcția de comandant (președinte) al CSA „Steaua”, înlocuindu-l la comandă pe colonelul Mădălin Sorin HÎNCU.
Colonelul Bichir este cadru militar din anul 1994, fiind absolvent al Academiei Naţionale de Educaţie Fizică şi Sport/ Facultatea militară de educaţie fizică şi sport. Este veteran al teatrelor de operații, cu o misiune executată în Afganistan.

 

De asemenea, tot astăzi, s-a desfășurat și ceremonia de trecere în rezervă a colonelului Mădălin Sorin HÎNCU. În semn de apreciere pentru cei 38 de ani cât a servit Patria sub drapel, generalul Roșu i-a înmânat distincții militare și i-a mulțumit pentru întreaga activitate, subliniind eforturile și contribuția depusă pentru îndeplinirea misiunilor structurilor în care a activat pe parcursul întregii cariere militare. Colonelul Hîncu a primit urări de sănătate, bucurii și împliniri alături de familie și de cei dragi și să fie în continuare alături de familia Armatei României.

 

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Ştiri Sport Vezi noul comandant al CSA Steaua!