Total Media News

Rapidul debuteaza cu victorie in play-off! PDF Imprimare
Marţi, 06 Aprilie 2021 20:58

Ar putea fi o imagine cu unul sau mai mulţi oameni, în aer liber şi text care spune „SEFER 7 SKOL b shop. © FC Rapid 1923”

Rapidul a debutat astazi in play-off-ul ligii secunde la Ciuc, contra celor de la Csikszereda. Acestia prinsesera in ultimul moment posibil faza finala a competitiei cu 2 victorii acasa cu Calarasi, si la Metaloglobus in deplasare.

Inceputul meciului a fost echilibrat, iar golul lui Balan cu ajutorul barii a deschis si totodata a inghetat tabela la scorul de 1-0 pentru giulesteni. Acestia au mai avut ocazii mari prin Hlistei, ce a ratat singur cu portarul, dar si prin Stefan Panoiu introdus in repriza secunda.In urma acestei partide, Rapid egaleaza FCU Craiova 1948 in fruntea ligii secunde.

Urmatorul meci pentru visinii va fi duminica la ora 19.00, acasa, contra Dunarii Calarasi, intr-un meci ce ii poate lasa pe rapidisti lideri solitari la capatul etapei.

Ciucanii au avut si ei cateva momente bune in repriza secunda insa ori au fost blocati de aparatorii Rapidului, ori de portarul Horatiu Moldovan ce a avut cea mai buna evolutie de cand imbraca tricoul visiniu.

Totodata, acesta a fost primul meci pentru Rapid, cu Daniel Niculae in functia de presedinte, proaspat instalat.

*

*

*

-- Duta Gini Andrei

 

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Service Auto autorizat RAR
Uleiuri Auto
Baterii auto
Salonul Auto Bucuresti 2016
Bucharest FAshion Week 2015

Sunteti aici: Home Sport Fotbal Rapidul debuteaza cu victorie in play-off!