Total Media News

Cornulete PDF Imprimare
Bucatarie - Retete
Joi, 08 Aprilie 2021 09:27

     Nu este disponibilă nicio descriere.

 

     Ingrediente :

     - 2 pachete de unt  gras  82%

     - drojdie jumatate de pachet ,
     - faina cat cuprinde,
     - apa minerala,
     - mirodenii,
     - zahar vanilat 3 linguri, si
     -  sare.
 
      Se cerne faina, o jumatate de kg, intr un lighean,
      se pune untul la topit, drojdia inmuiata in apa cu o lingurita de zahar,
      dupa ce untul s-a topit se adauga in faina sare mirodenii si se amesteca cu faina incorporand tot si se adauga apa minerala pentru a se umfla coca.
     Se mai adauga faina si apa minerala, se amesteca bine coca punand cate putin apa minerala pana cand nu se mai lipeste pe degete.
     Se lasa 30 min la crescut, se intinde cate o foaie de aluat, se taie in mai multe cuburi, se umple aluatul (rahat, gem) si se pune intr o tava tapetata cu hartie.
      Se lasa 5 min in tava si se pune la cuptorul pre incalzit la 170 grade.
      Fiecare tava se tine 15 min in cuptor.
       Se poate pudra cu zahar vanilat

      Pofta buna!

*
 

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Service Auto autorizat RAR
Uleiuri Auto
Baterii auto
Salonul Auto Bucuresti 2016
Bucharest FAshion Week 2015

Sunteti aici: Home Social Bucatarie - Retete Cornulete