Total Media News

Stefan Radu, Imparatul Romei! PDF Imprimare
Joi, 08 Aprilie 2021 20:23

Ar putea fi o imagine cu 4 persoane, persoane în picioare şi în aer liber

Stefan Radu a fost incununat si sarbatorit, din postura de cel mai selectionat jucator din istoria clubului italian Lazio Roma, de catre conducere: Claudio Lotito si Giuseppe Favalli. Jucatorul nostru, a ajuns la borna 402 meciuri in tricoul alb-albastru, incepand din anul 2008, o performanta fantastica, in Serie A, la un asemenea nivel. Dupa peste 400 meciuri in Italia, Radu a cucerit 3 cupe ale Italiei si 3 supercupe.

Din pacate, in urma cu aproximativ 10 ani Radu a renuntat la echipa nationala din cauza unor conflicte cu Federatia Romana de Fotbal, si desi fiecare selectioner a incercat sa-l convinga sa revina ulterior, decizia sa a ramas una fixa si s-a concentrat pe fotbalul la club si familie.

Astfel, acesta a fost omagiat pe retelele sociale cu materiale foarte interesante, dar a primit si un tablou care sa-i aminteasca toata cariera de importanta pe care o are pentru clubul roman.

Pentru Radu urmeaza un final de cariera plin de glorie in tricoul roman, si mai mult ca sigur un post de conducere in organigrama lui Lazio dupa incheierea carierei.

Singurul turneu final la care a fost prezent Radu a fost EURO 2008, unde a fost rezerva lui Razvan Rat.

 

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Service Auto autorizat RAR
Uleiuri Auto
Baterii auto
Salonul Auto Bucuresti 2016
Bucharest FAshion Week 2015

Sunteti aici: Home Sport Fotbal Stefan Radu, Imparatul Romei!