Total Media News

CSM Bucuresti rateaza intrarea in Final4! Infrangere in Rusia! PDF Imprimare
Duminică, 11 Aprilie 2021 17:40

Ar putea fi o imagine cu 3 persoane şi interior

CSM Bucuresti pornea drept mare favorita in returul de la Moscova cu CSKA, dupa ce invinsese la o diferenta de 5 goluri la Bucuresti(32-27), iar in timpul partidei diferenta a fost si de 9 goluri in favoarea romancelor.

Prima repriza la Moscova a fost echilibrata, scor 12-11 pentru rusoaice. A doua repriza a adus mai ales in prima sa jumatate o ploaie de ratari, iar in final scorul a fost 24-19 pentru rusoaice, suficient pentru calificare, datorita numarului mai mare de goluri inscrise in deplasare. Cea mai buna jucatoare a noastra a fost Cristina Neagu, care a marcat o mare parte din golurile echipei, dar si Jelena Grubisic, cu o evolutie buna in poarta.

De cealalta parte, Dimitrieva si Ilina au orchestrat jocul CSKA-ului. Din pacate, la ultima faza Siraba Dembele a suferit o accidentare urata la glezna, iesind in lacrimi de pe teren.

In Final 4 de la Budapesta vor fi urmatoarele echipe : Gyor, Brest, Vipers Kristianstand si CSKA Moscova. Mare favorita va porni echipa maghiara ce domina ultimele sezoane ale competitiei.

 

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Sport Handbal CSM Bucuresti rateaza intrarea in Final4! Infrangere in Rusia!