Total Media News

Astazi incepe Cupa Mondiala de Ski Jumping! PDF Imprimare
Vineri, 19 Noiembrie 2021 15:01

All-clear for the World Cup opener in Nizhny Tagil

 

Astazi, incepe la Nizhny Tagil in Rusia, un nou sezon de sarituri cu schiurile, incepand cu ora 17.30. Astazi au loc calificarile, iar maine si poimaine vor avea loc competitiile propriu zise. Este prima oara cand sezonul de Cupa Mondiala la sarituri incepe in Rusia, anterior incepand in Kuusamo - Finlanda sau Wisla - Polonia.

Pentru trambulina cu dimensiunea la 134 de metri, mare favorit este detinatorul globului de cristal, Halvor Egner Granerud, de asemenea, Robert Johansson a facut mereu sarituri bune aici, dar nu pot fi exclusi din discutie nici austriecii prin Stefan Kraft, polonezii prin Kamil Stoch si Dawid Kubacki, sau germanii prin Markus Eisenbichler.

Pentru Romania, la startul calificarilor vor lua parte si doi tineri saritori, Andrei Feldorean, si Dani Cacina, cu prestatii bune amandoi in sezonul de vara.

Urmatoarele etape vor avea loc la Kuusamo si Wisla, in timp ce marile evenimente ale anului sunt Jocurile Olimpice din China, si Turneul celor 4 Trambuline, ce incepe la sfarsitul lui Decembrie, si se incheie in primele zile ale lui Ianuarie.

*

*__  Duta Gini  Andrei 

        Ar putea fi o imagine cu 1 persoană, stând jos şi interior

 

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Sport Sporturi de iarna Astazi incepe Cupa Mondiala de Ski Jumping!