Total Media News

Edi Iordanescu este alesul FRF! PDF Imprimare
Marţi, 25 Ianuarie 2022 17:18

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană şi stând în picioare

Astazi in cadrul sedinte Comitetului Executiv al Federatiei Romane de Fotbal, Razvan Burleanu l-a prezentat pe Edi Iordanescu in functia de selectioner al echipei nationale de fotbal, lotul de seniori. Mai apoi, Razvan Burleanu l-a prezentat si in fata ziaristilor pe Eduard Iordanescu.

Acesta vine ca selectioner  in urma experientelor cu CFR Cluj, cu care a castigat campionatul, si de la FC FCSB, unde a plecat din cauza principiilor pe care le-a expus, si a divergentelor cu finantatorul echipei, George Becali.

 

Printre atuurile enumarate de Razvan Burleanu, acesta a declarat ca Iordanescu are o buna expertiza asupra jucatorilor lotului national, dar si asupra coeziunii pe care o formeaza, si a felului sau analitic.

Contractul lui Edi Iordanescu este valabil pe doi ani si jumatate, si in cazul unei calificari acesta se va prelungi automat.

Declaratii Edi Iordanescu: " Multumesc domnului presedinte si intregii federatii pentru increderea acordata. Pentru mine conteaza foarte mult acest lucru. Am simtit incredere. De asemenea, ii multumesc lui Mirel Radoi, Cosmin Contra si staff-ului. Au lasat lucruri foarte bune in urma lor. Ma incearca un puternic sentiment de mandrie, dar si de responsabilitate. Vin cu incredere si impreuna cu baietii, putem sa obtinem calificarea, bineinteles si impreuna cu suporterii echipei nationale."

Ianis Hagi este primul jucator pe care noul selectioner nu se va putea baza, accidentandu-se la genunchi, cu diagnosticul de rupere a ligamentelor, iar prima perioada in care Ianis va putea fi disponibil, este probabil in vara.

Primele partide pentru noul selectioner vor fi cu Grecia intr-un meci amical, si apoi cele din Liga Natiunilor, in compania Finlandei, Muntenegrului si Bosniei!

 

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Sport Fotbal Edi Iordanescu este alesul FRF!