Total Media News

ANALIZA | Inspiratia si determinarea au adus victoria "Tricolorilor" PDF Imprimare
Duminică, 12 Iunie 2022 08:15

Ar putea fi o imagine cu 2 persoane, persoane în picioare şi în aer liber

 

Primele meciuri ale echipei lui Edi Iordanescu, in deplasarile din Muntenegru si Bosnia, au adus pe langa doua infrangeri, doua evolutii slabe, in special la Podgorica, si critici uriase in jurul echipei. Atmosfera aducea un aer greu de respirat in sanul lotului, dupa cum puteam observa in privirile jucatorilor, dar si in raspunsurile pe care le oferea noul selectioner.

Meciul de aseara contra Finlandei, lidera pana ieri a grupei, a oferit cu totul alte raspunsuri. Nu este cu siguranta cazul "sa deschidem sticla de sampanie", insa am aratat un fotbal pozitiv, atitudine cu mult schimbata in bine, iar atmosfera creata de fanii veniti pe Giulesti ,a completat tabloul unei victorii, a unei seri de vara pe care am vrea sa o vedem mai des.

 

Burca aluneca spre minge decis faza de faza, Olaru a fost mijlocasul complet pe care il dorim, Puskas s-a luptat 95 de minute cu fundasii adversi, in ciuda penalty-ului ratat, iar Sorescu a aratat ca o aripa dreapta de clasa mondiala, cu o incapatanare pozitiva aparte. Singurul care poate a ramas restant, ar fi Tavi Popescu, ce are timp insa sa confirme si la echipa nationala.  In plus, Bancu a facut meciul de varf in tricoul echipei nationale, cu un gol marcat, si o bara pe final. La capitolul acesta, a punctat si Cicaldau in prima repriza, pe care de altfel am si dominat-o.

Pentru noi urmeaza inca un meci acasa, ultimul din aceasta serie, cu Muntenegru, tot pe arena Giulesteana care pare sa poarte noroc echipei nationale. O formula apropiata de start de cea din seara trecuta pare solutia ideala gasita de Edi, ce poate functiona si in viitor, alaturi de o daruire exemplara pe teren.

 

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Sport Fotbal ANALIZA | Inspiratia si determinarea au adus victoria "Tricolorilor"