Total Media News

Seara de exceptie pentru echipele romanesti in Europa! PDF Imprimare
Joi, 11 August 2022 21:53

Ar putea fi o imagine cu 7 persoane şi persoane în picioare

In aceasta seara, inainte de returul turului trei preliminar al UEFA Conference League, doar FCSB putea sta putin mai linistita, avand un avantaj minim in fata celor de la Dunajska Streda, dupa mansa tur, scor 1-0.

Singura echipa ce nu a reusit in aceasta seara calificarea in playoff, Sepsi, a dat de un adversar mult mai puternic in persoana celor de la Djurgardens ce au reusit si in retur sa se impuna tot cu scorul de 3-1, oprindu-se astfel.

FCSB, in fata a 40.000 de spectatori, record de audienta in ultimele sezoane pe National Arena a reusit in urma unui joc destul de bun calificarea prin golul lui Cordea venit dupa ce Rusu a lovit bara. De notat, ca la scorul de 0-0, si slovacii au lovit bara prin Balogh, putandu-se complica tare returul in acel moment daca mingea intra in poarta lui Tarnovanu, desi Rusu a ratat o sansa mare si in repriza secunda a partidei.

 

Mai departe, ros-albastrii vor juca contra norvegienilor de la Viking Stavanger pentru un loc in grupe.

In tabara celor de la CFR Cluj, erau framantari mari inaintea returului cu Shakhtar Soligorsk din Belarus. Dupa un meci nu foarte spectaculos, prin golul lui Jefte din minutul 37, clujenii reusesc sa avanseze spre playoff, unde vor intalni pe Maribor din Slovenia, ce a fost invinsa de HJK Helsinki in dubla mansa scor 3-0.

In final, CS Universitatea Craiova, la debutul lui Mirel Radoi, intr-un sistem noi, 3-4-3, a aratat mult mai bine, a dominat-o pe Zorya Lugansk si s-a impus scor 3-0, prin Baiaram, Bancu, si Raul Silva, luptand pentru un loc in grupe cu israelienii de la Hapoel Beer Sheva, intr-o dubla ce se anuntat infernala.

Toate echipele romanesti, vor continua in weekend cu meciurile din Liga 1.

 

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Ştiri Sport Seara de exceptie pentru echipele romanesti in Europa!