Total Media News

Doua da, una ba! Seara buna pentru fotbalul romanesc! PDF Imprimare
Joi, 25 August 2022 22:15

May be an image of 2 people, people standing, outdoors and text that says 'BETA O'

Seara aproape magica pentru fotbalul romanesc! Avem doua echipe calificate in grupele UEFA Conference League!

Pentru prima oara dupa multi ani, Romania trimite doua echipe in lupta din grupele competitilor europene! Aceasta performanta certifica o mica dezvoltare a campionatului nostru!

CFR Cluj o invinge pe Maribor, campioana Sloveniei, printr-o foarfeca de mare efect a lui Lovro Cvek in prelungirile partidei, dupa un meci destul de anost intre cele doua echipe.

 

De cealalta parte, FCSB, incepe bine printr-un nou gol al lui Edjouma din nou in minutul 3, apoi este insa egalata din penalty. Repriza a doua o aduce din nou in avantaj pe formatia ros-albastra, urmand ca in minutul 93 Radunovic din penalty sa trimita echipa lui Dica in grupele europene dupa 5 ani.

Universitatea Craiova a luptat la Beer-Sheva, a deschis scorul prin Roguljic si parea ca indeplineste o seara perfecta a echipelor romanesti. La numai doua minute, israelinii egaleaza, si trimit meciul la loviturile de departajare, ratand ocazii mari si in minutul 120. Ratarile lui Ivan si Bancu o lasa pe Craiova la un milimetru in afara grupelor.

Astfel, Romania continua parcursul bun cu doua echipe ce urmeaza maine sa isi afle adversarele din grupele Conference League!

  

FCSB și CFR Cluj au câștigat fiecare aproape trei milioane de euro, după ce au ajuns în grupele Conference League


*

*

*__  Duta  Gini  Andrei

 

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Sport Fotbal Doua da, una ba! Seara buna pentru fotbalul romanesc!