Total Media News

Mutu Italiano duce Rapidul pe prima pozitie! PDF Imprimare
Miercuri, 31 August 2022 08:34

 

Ar putea fi o imagine cu 3 persoane

Rapidul lui Adrian Mutu nu impresioneaza momentan ca joc, desi are valori individuale consistente de la mijloc in sus, insa arata extraordinar in clasament, fiind prima in acest moment. 

Giulestenii, au invins aseara, in prezenta unui public numeros, intr-o marti seara tarzie, pe Universitatea Cluj, scor 1-0, din golul marcat din penalty de Marko Dugandzic.

 

Prima repriza a fost una destul de apatica, ambele echipe impartind momentele de dominare dar si situatiile de gol pe care si le-au creat.

In a doua repriza, in care giulestenii au avut o formula aproape de cea normala, de baza, alaturi de presiunea pusa de public, au aratat superiori, si au invins in final dupa un penalty scos de Sapunaru, dupa un hent comis de Denis Ispas, stopperul oaspetilor.

Dupa lungi parlamentari, penalty-ul a fost acordat si transformat, asta si dupa ce giulestenii au mai cerut in doua randuri lovitura de la 11 metri, pentru presupuse faulturi, cu cateva minute anterior.

In continuare, U Cluj o va primi acasa vineri pe FC U Craiova 1948, in timp ce giulestenii se vor deplasa sambata seara la FC Voluntari.

 

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Uleiuri Auto
Baterii auto
Salonul Auto Bucuresti 2022
Bucharest FAshion Week 2015

Sunteti aici: Home Sport Fotbal Mutu Italiano duce Rapidul pe prima pozitie!