Total Media News

Rapid, infrangere in fata celor de la FC U Craiova! PDF Imprimare
Vineri, 10 Februarie 2023 22:11

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană şi iarbă

FC U Craiova a inceput derby-ul din Giulesti cu scorul de 1-0, dupa ce Juan Bauza a reusit sa marcheze, venind nemarcat din mijlocul careului, si lovind mingea cu capul, imparabil!

Craiovenii au dominat un meci, dominat sonor de galeria gazdelor, giulestenii sustinandu-si pe toata durata partidei favoritii chiar daca au facut un meci slab, si au infruntat un ger aprig in Bucucresti.

Repriza doua a fost continuata in aceeasi maniera, cu FC U Craiova dominand meciul. Apoi, Bahassa a linistit meciul, dubland avantajul gazdelor dupa o reluare fara sanse pentru Horatiu Moldovan.

 

Palida consolare in minutul 88 pentru Rapid, cand Paul Iacob, a reluat acrobatic o minge, dupa un corner, scorul ramanand 2-1 in favoarea celor de la FC U Craiova. Astfel, giulestenii rateaza ocazia de a isi asigura play-off-ul inca din aceasta etapa, amanand calificare matematica, cu minim o etapa.

In urmatoarea partida,  Rapid va merge in deplasare la CS Mioveni, in timp ce FC U Craiova va juca in compania celor de la FC Voluntari pe teren propriu.

 

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Sport Fotbal Rapid, infrangere in fata celor de la FC U Craiova!