Total Media News

Sergio Ramos, retragere cu cantec din nationala" Roja"! PDF Imprimare
Vineri, 24 Februarie 2023 09:31

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană şi iarbă

Ieri, Sergio Ramos, fostul capitan al lui Real Madrid, actual jucator al lui Paris Saint-Germain, a lansat o scrisoare surpriza, in care mentiona faptul ca nu a mai fost in mod clar dorit de actualul selectioner, David de la Fuente, nou instalat pe banca.

 

Sergio Ramos, spune: 

„A sosit momentul să îmi iau rămas bun de la națională. Azi dimineață am primit un telefon de la actualul manager al naționalei, care mi-a spus că nu mai contează şi nu va mai conta pe mine. Va face asta indiferent de nivelul pe care îl pot arăta sau de cum îmi continuă cariera sportivă. Cu mare regret, este sfârșitul unei călătorii care speram să fie mai lungă și să nu se încheie cu un gust amar în gură, la egalitate cu toate succesele pe care le-am obținut în tricoul roşu.

Privesc cu admirație și invidie la Modric, Messi, Pepe… esența, tradiția, valorile, meritocrația și dreptatea în fotbal. Din păcate, nu va fi așa pentru mine, pentru că fotbalul nu este întotdeauna corect și fotbalul nu este niciodată doar fotbal.

Pentru toate acestea, îmi asum această tristețe, pe care vreau să o împărtășesc cu voi. Rămân cu capul sus și foarte recunoscător pentru toți acești ani și pentru tot sprijinul primit de la dumneavoastră. Îmi iau cu mine amintiri de neșters, toate titlurile pentru care am luptat și pe care le-am sărbătorit împreună. Am mândria extraordinară de a fi jucătorul spaniol cu cele mai multe selecții. Acest scut, acest tricou și acești fani… voi toți m-aţi făcut fericit. Voi continua să încurajez naţionala de acasă, cu emoția privilegiatului care a putut să o reprezinte cu mândrie de 180 de ori. Vă mulțumesc din suflet tuturor celor care ați crezut mereu în mine!„, a transmis Sergio Ramos, potrivit Marca.

Fundasul iberic a castigat in cariera sa individuala toate titlurile posibile inclusiv Campionatul European, Mondial sau Liga Campionilor, cu Real Madrid!

 

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Sport Fotbal Sergio Ramos, retragere cu cantec din nationala" Roja"!