Total Media News

Rapidul, "inecat" la Constanta de trupa lui Hagi! PDF Imprimare
Sâmbătă, 11 Martie 2023 22:32

Ar putea fi o imagine cu 2 persoane, persoane jucând fotbal şi în aer liber

Farul Constanta si Rapid s-au intalnit in ultima etapa a sezonului regulat, in derby-ul etapei cu numarul 30 din Superliga.

Meciul a inceput echilibrat, insa rapid, in minutul 14 giulestenii deschid scorul prin Antonio Sefer care profita de o balbaiala a gazdelor, si trimite un sut ce nu a putut fi oprit de Aioani.

 

Apoi, Artean egaleaza pana la pauza, cu o lovitura de cap venita exact din partea din care a primit centrarea, iar dupa o prima repriza care a aratat foarte bine, echipele au intrat la cabine cu scorul egal, 1-1.

In repriza secunda, constantenii au intrat mai repede in joc si mai bine, iar dupa o greseala a lui Moldovan, tanarul Mazilu, dupa un sut mai degraba modest, stabileste cu golul sau si scorul final al partidei, 2-1 pentru trupa lui Hagi!

De mentionat ca fanii giulesteni, aproximativ 1000 la numar, ce s-au deplasat la Constanta nu au intrat pe stadion in semn de protest pentru faptul ca gazdele nu le-au acordat tuturor un bilet, pentru a asista de pe stadion .

Astfel, constantenii intra primii in Play-off, in timp ce giulestenii vor intra cu 6 puncte in spatele liderului, in mini-campionatul ce urmeaza!

 

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Sport Fotbal Rapidul, "inecat" la Constanta de trupa lui Hagi!