Total Media News

Sepsi, victorie contra unui Rapid confuz! PDF Imprimare
Luni, 10 Aprilie 2023 21:50

Ar putea fi o imagine cu 8 persoane

Rapid pornea drept favorita in aceasta seara la Sepsi, si in cazul unei victorii sau al unui egal, putea sa urce pe pozitia a 4-a a Superligii.

Inceputul meciului a fost marcat de protestul suporterilor rapidisti, care din cauza faptului ca nu au fost primiti toti cei care au facut deplasarea la Sf.Gheorghe, in peluza rezervata oaspetilor, in min.20, au parasit arena in intregime.

 

In prima repriza, Sepsi a fost foarte eficienta la mijlocul terenului, si a dominat partida si a reusit sa marcheze dupa ce Horatiu Moldovan a fost indecis la o degajare in careul propriu, iar mingea balbaita a ajuns la Alexandru Tudorie care a indeplinit o simpla formalitate, reusind sa stabileasca si scorul pauzei.

 

Dupa pauza, Adrian Mutu, a incercat sa schimbe in ofensiva, unde lucrurile nu au aratat bine in prima parte, insa fara rezultat, jocul Rapidului a fost plin de greseli individuale, lipsa de idei, si chiar lipsa de angajament.

Victoria gazdelor a fost consfintita de golul lui Stefanescu din min.89, dupa un sut bine plasat.

Finalul meciului a adus giulestenilor un penalti dupa hentul comis de Mihai Balasa. Cristi Sapunaru, intr-un moment mai slab, a ratat, executand mult peste poarta, si incheind in aceeasi nota un meci dezamagitor pentru giulesteni.

Pentru Sepsi, urmeaza un meci contra contra CFR-ului, la Cluj, iar Rapidul, va juca contra celor de la CS Universitatea Craiova.

*

*__   Duta  Gini  Andrei

       Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.

 

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Sport Fotbal Sepsi, victorie contra unui Rapid confuz!