Total Media News

International
Avioane, distrugatoare si nave de RAZBOI, mobilizate in zona Siriei. PDF Imprimare
Joi, 29 August 2013 18:15

  Ce măsuri "de precauţie" au luat Marea Britanie, SUA şi Rusia

                            

    Rusia va trimite "în zilele următoare" o navă de luptă antisubmarin şi o navă pentru lansare de rachete în Marea Mediterană, în momentul în care occidentalii se pregătesc pentru posibile lovituri militare împotriva Siriei, a anunţat joi o sursă militară rusă.

 

     " Situaţia care se complică în estul Mediteranei cere din partea noastră o anumită adaptare în privinţa forţelor navale. O navă de luptă antisubmarin şi o navă lansatoare de rachete se vor alătura zilele următoare flotei" ruse deja prezente în această regiune, a precizat această sursă din cadrul Statului Major al forţelor armate.

      Marea Britanie a trimis şase avioane de vânătoare în Cipru, ca măsură "de precauţie"

       Şase avioane de vânătoare din cadrul forţelor aeriene (RAF) au fost trimise joi dimineaţa în Cipru, ca "măsură de precauţie în vederea protejării intereselor britanice", a anunţat Ministerul britanic al Apărării.

Citeşte mai mult...
 
CE neaga o redirectionare catre Germania a fondurilor UE alocate Romaniei si Bulgariei PDF Imprimare
Miercuri, 28 August 2013 19:39

    Comisia Europeană a negat, miercuri, informaţiile apărute în presă potrivit cărora fondurile UE, alocate României şi Bulgariei pentru a îmbunătăţi situaţia romilor, vor fi redirecţionate către Germania, unde s-au mutat numeroşi membri ai acestei minorităţi.


   Postul german Deutsche Welle în limba bulgară a anunţat recent că milioane de euro destinate săracilor din Bulgaria şi România vor fi redirecţionate către Germania pentru că aceste state sunt "incapabile să le utilizeze" şi din cauza afluxului de români şi bulgari în Germania.

     Comisia Europeană a negat însă aceste informaţii.

   "Nu este adevărat. Nu este niciun transfer de fonduri structurale care au fost alocate Bulgariei şi României către alte ţări", a declarat Jonathan Todd, purtător de cuvânt pentru Ocuparea forţei de muncă şi Afaceri sociale, László Andor, pentru EurActiv.

Citeşte mai mult...
 
Se mai prabuseste un stat PDF Imprimare
Luni, 26 August 2013 14:05

                             Se mai prăbuşeste un stat.

                 Investitorii se grăbesc să scoată banii din ţară

        Rupia s-a depreciat cu pana la 44% in ultimii doi ani si a atins luni un record negativ in fata dolarului american. Piata de capital se prabuseste, iar investitorii se grabesc sa isi scoata banii din tara, relateaza The Guardian.

      Premierul Manmohan Singh a incercat sa calmeze spiritele, spunand ca guvernul are suficiente rezerve pentru a sustine moneda nationala pentru alte cateva luni, dar avand in vedere inflatia ridicata, deficitul guvernamental urias si incetinirea economica, multi se indoiesc de un deznodamant fericit.  

Citeşte mai mult...
 
Cum arata o staţiune montana de lux in Coreea de Nord. PDF Imprimare
Luni, 26 August 2013 14:01

            O staţiune din Coreea de Nord, în munţii Kumgang, închisă în urmă cu câţiva ani, ar putea fi redeschisă pentru a deveni o destinaţie de lux.


Cum arată o staţiune montană de lux în Coreea de Nord. Autorităţile vor să redeschidă Kumgang (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Staţiunea a fost închisă în 2008, după ce o turistă sud-coreeană a fost împuşcată de gărzile nord-coreene, informează dailymail.co.uk.

Citeşte mai mult...
 
NSA a spart si interceptat comunicatiile criptate ale ONU PDF Imprimare
Luni, 26 August 2013 09:18

          Agenţia Naţională americană pentru Securitate (NSA) a forţat accesul la sistemul intern de videoconferinţe al ONU, scrie săptămânalul german Der Spiegel în ediţia de duminică, citând documente confidenţiale ale agenţiei.


    Această interceptare a comunicaţiilor a generat o "creştere spectaculoasă a cantităţii de date provenind de la teleconferinţe şi a permis decriptarea acestor date", se arată într-un document NSA citat de săptămânal.

   Agenţia, care se află de mai multe luni în centrul unui scandal de dezvăluire de documente secrete de către Edward Snowden, relevând amploarea sistemului de supraveghere a Statelor Unite, a pătruns în sistemul ONU în vara lui 2012, scrie Der Spiegel. În trei săptămâni, numărul de comunicaţii decriptate de serviciile americane a crescut de la 12 la 458.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 64 din 90

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Actualitate International