Total Media News

Esential
CIRCUIT de Formula 1 in Romania PDF Imprimare
Joi, 07 Iunie 2012 14:27

         Proiectul care ar pune Clujul pe harta miliardarilor!

                

    Cum arata cel mai ambitios plan pentru un CIRCUIT de Formula 1 in Romania

Citeşte mai mult...
 
In 10 ani, bulgarii vor fi minoritari la ei in tara. PDF Imprimare
Joi, 07 Iunie 2012 13:22
     
                               Rromi - 8 Protv Ad

         Bulgaria se confrunta cu o situatie cel putin delicata. Populatia bulgara se micsoreaza de la o zi la alta, iar in urmatorul deceniu risca sa devina minoritara.

Centrul de Statistica Demogafica din Bulgaria anunta ca in 10 ani tara va trebui sa se confrunte cu ideea ca bulgarii nu vor mai fi majoritari.

Citeşte mai mult...
 
Secretul lui Henri Coanda PDF Imprimare
Marţi, 05 Iunie 2012 07:44

    Savantul român a „ascuns” numărul de aur 1,61803 în proiectul avionului cu reacţie!

                 

   Se găseşte în natură, de la vârtejurile de apă, la cochiliile melcilor, segmentele furnicii şi dispunerea petalelor de trandafiri, iar unii teoreticieni consideră că este „cărămida” întregului Univers.

Citeşte mai mult...
 
Daniel Chitoiu: Intr-o luna vom schimba legea IMM-urilor PDF Imprimare
Luni, 04 Iunie 2012 08:38

           Ministrul Economiei, Daniel Chiţoiu, a declarat, sâmbătă, la Timişoara, că în maxim o lună se va aproba o lege care modifică şi completează actuala lege a Întreprinderilor mici şi mijlocii (IMM), menită să vină în sprijinul micilor întreprinzători.

                                    

     ''În maxim o lună vom aproba o lege de modificare şi completare a actului normativ privind IMM-urile prin care vom simplifica toate procedurile administrative plecând de la emiterea de avize, de certificate, de autorizaţii la nivel central şi local, pe fiecare instituţie în parte. Nu este normal ca întreprinzătorii să depună o documentaţie pentru obţinerea unui aviz, a unei autorizaţii în construcţii şi dacă vrea instituţia respectivă dă răspunsul în termen rezonabil, iar dacă nu, tot ea (instituţia, n.r.), că nu le daţi şpagă, v-o dă când vrea ea: peste un an, doi, trei. Dumneavoastră, când vă faceţi un plan de afaceri implicaţi nişte resurse financiare, materiale, umane. Nu este normal ca cel care are decizia administrativă să se opună planului dumneavoastră de afaceri", a declarat Chiţoiu.

Citeşte mai mult...
 
Racheta in marime naturala, in Piata Victoriei din Bucuresti PDF Imprimare
Duminică, 03 Iunie 2012 09:29

     O racheta a rasarit in Piata Victoriei din Capitala, unde curiosii s-au strans deja sa vada ce se petrece. Botezata Haas 2C, dupa numele celebrului austriac din Ardeal, Conrad Haas, un precursor al zborurilor spatiale, racheta este un proiect ARCA.

                             

       Haas 2C ar trebui sa plece in prima ei calatorie spatiala in primavara anului viitor, in cadrul Misiunii 7. Ea va avea sarcina de a testa motorul Executor si de a ajunge pe orbita. Va duce in spatiu ceea membri ARCA spun ca ar fi primul satelit realizat integral in Romania.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 121 din 130

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Ştiri Actualitate