Total Media News

Entertainment
Hilton Worldwide deschide primul Garden Inn din România PDF Imprimare
Entertainment
Sâmbătă, 12 Martie 2016 16:18


                          

     Primul hotel Hilton Garden Inn din România se va deschide anul viitor în București.

     “Hilton Worldwide a încheiat un acord de franciză cu SC Apex Alliance 1 S.R.L. pentru a deschide Hilton Garden Inn Bucharest Old Town în 2017. Hotelul cu 201 camere va funcționa într-o clădire monument istoric situată chiar în inima centrului vechi al capitalei, pe Strada Doamnei”, se precizează într-un comunicat al Hilton Worldwide.

    România găzduiește deja cinci hoteluri Hilton Worldwide, deschise sub trei branduri hoteliere diferite, iar Hilton Garden Inn Bucharest Old Town va marca debutul acestui nou brand în capitală.


Citeşte mai mult...
 
Înnoptările înregistrate în structurile de primire turistică în anul 2015 au însumat 23,445 milioane PDF Imprimare
Entertainment
Vineri, 05 Februarie 2016 17:43


                                  

     Mai puțin de 10 milioane de turiști s-au cazat anul trecut în structurile de primire turistică din țară, majoritatea fiind români, potrivit datelor publicate de Institutul Național de Statistică.

      Potrivit INS, sosirile înregistrate în structurile de primire turistică în anul 2015 au însumat 9,898 milioane, în creştere cu 17,2% faţă de cele din anul 2014.

      Din numărul total de sosiri, sosirile turiştilor români în structurile de primire turistică cu funcţiuni de cazare au reprezentat în anul 2015 77,4% (7,664 milioane mai exact), în timp ce turiştii străini au reprezentat 22,6% (2,234 milioane), ponderi similare cu cele din anul 2014 .

      În ceea ce priveşte sosirile turiştilor străini în structurile de primire turistică, cea mai mare pondere au deţinut-o cei din Europa (74,5% din total turişti străini), iar din aceştia 85,6% au fost din ţările aparţinând Uniunii Europene.

 

Citeşte mai mult...
 
Căşti SONY h.ear on cu sunet de înaltă rezoluţie PDF Imprimare
Entertainment
Joi, 29 Octombrie 2015 23:43

             

 

 

    Audiţie cu stil

      Forme şi suprafeţe atractive, materiale şi finisaje tactile, componente audio premium. Căştile h.ear on oferă toate acestea.

 

Obţineţi ce este mai bun din fiecare piesă

Ca trecerea de la definiţia standard la clipuri video HD, melodiile cu sunet de înaltă rezoluţie sunt mult superioare calitativ celor în format MP3 sau chiar CD, permiţându-vă să auziţi fiecare respiraţie, fiecare sunet de tobe, fiecare notă. 

Citeşte mai mult...
 
Bucharest Karting Championship PDF Imprimare
Entertainment
Vineri, 18 Septembrie 2015 07:29

 

              

      Vitezomani și vitezomane, sunteți pregătiți pentru prima cursă de anduranță pe echipe din București?!

    Vă simțiți pregătiți pentru 3 ore de adrenalină ?

    Dacă da, formați o echipă împreună cu prietenii voștri și haideți pe 3 octombrie pe circuitul de la AMCKart Tunari, cel mai mare outdoor din zonă !

    Campionatul este deschis amatorilor și profesioniștilor.

 

*

*

Citeşte mai mult...
 
Crește interesul investitorilor hotelieri pentru litoralul românesc PDF Imprimare
Entertainment
Marţi, 15 Septembrie 2015 18:57

 

                                           


     Conform    horeca.ro , Vara lui 2015 a fost cel mai bun sezon de business pentru afacerile de pe litoral, anunţând un 2016 cu rezultate record în turism, transport şi construcţii, arată o analiză KeysFin, realizată pe baza datelor financiare ale firmelor din zona Dobrogea.

     2015 a fost cel mai bun an pentru turismul de pe Litoral, arată datele hotelierilor, care au raportat un număr record de turişti. Au fost weekend-uri în care în staţiunile de la Marea Neagră s-au aflat peste 400.000 de turişti, număr fără precedent în istoria Litoralului.

     Rezultatele au fost influenţate, deşi pare secundar, de dezvoltarea infrastructurii horeca de pe litoral. Iar un cuvânt greu de spus în acest sens l-a avut sectorul construcţiilor, care a adunat roadele investiţiilor semnificative din ultimii ani, mai ales ale micilor întreprinzători.

 

Citeşte mai mult...
 


Pagina 4 din 23

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Life Entertainment