Total Media News

Entertainment
Staţiunea Colibiţa PDF Imprimare
Entertainment
Vineri, 21 August 2015 15:41

 

                      

 

    Caniculă, disconfort termic... Vrei să fugi de aglomeraţia din oraş şi de betoanele încinse? Ce zici de un loc în care poţi găsi mare şi munte în acelaşi loc? Şi nu, nu vorbim despre Croaţia sau Turcia, ci chiar despre o staţiune din România.

    Mai ştiţi povestea cu „Munţii noştri aur poartă”?! Se pare că, mai nou, munţii noştri au şi... plaje. Mare şi munte în acelaşi loc, varianta ideală pentru o destinaţie de vacanţă pe care turiştii o aleg în număr tot mai mare.

    Un astfel de loc există în judeţul Bistriţa-Năsăud, situat la 900 de metri altitudine, unde turiştii pot sta la plajă pe şezlong, sau fac o baie în apă răcoroasă, în timp ce admiră crestele munţilor.

 

Citeşte mai mult...
 
Aeroportul "fantoma" de 17 milioane de dolari PDF Imprimare
Entertainment
Vineri, 21 August 2015 15:37


      Situat in nord-vestul Indiei, aeroportul Jaisalmer a fost finalizat in urma cu doi ani si a costat 17 milioane de dolari.

     De atunci, nu a fost utilizat nici macar o zi, fiind abandonat. Cum se explica esecul acestei investitii?

   Jaisalmer este unul din cele 200 de aeroporturi pe care autoritatile din India intentionau sa le construiasca pentru a incuraja turismul si comertul intre zone indepartate ale tarii, potrivit agentiei Reuters, citata de Business Insider.

   In cele mai multe cazuri, lacomia politicienilor locali a invins, astfel ca aeroporturile au fost construite in zone unde nu exista suficienta cerere pentru a putea fi profitabila operarea de zboruri. De fapt, Jaisalmer este unul din cele 8 aeroporturi pe care India le-a construit in ultimii 10 ani si pentru care a platit peste 50 de milioane de dolari in total, dar care nu au fost folosite niciodata. De ce nu sunt aceste aeroporturi operationale?

 

 

Citeşte mai mult...
 
Lansare litoralul pentru Toti - 2015 PDF Imprimare
Entertainment
Marţi, 18 August 2015 15:15

     

                 


    Federatia Patronatelor din Turismul Romanesc (F.P.T.R.), Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism (A.N.A.T.) si Asociatia Litoral-Delta Dunarii (A.L.D.D.), lanseaza programul

         "Litoralul pentru Toti", editia de toamna 2015

           Programul special „Litoralul pentru Toti” suscita de la an la an un interes crescut din partea turistilor, carora le venim in intampinare cu sejururi in extrasezon pe litoralul romanesc, la cele mai avantajoase preturi.

           Pentru a veni in  sprijinul turistilor, lansarea acestei editii beneficiaza de aceleasi tarife maximale din editia de primavara, ceea ce inseamna ca aceste pachete pot avea si preturi inferioare acestor plafoane tarifare.

 

Citeşte mai mult...
 
Vacantele la mare se ieftinesc cu pana la 30% din 20 august - 14 august 2015 PDF Imprimare
Entertainment
Vineri, 14 August 2015 11:46

 

                       

 

    Tarifele hotelurilor de pe litoral se vor diminua cu până la 30% începând de la jumătatea săptămânii viitoare, urmând să ajungă la 90-210 lei pe noapte pentru un hotel de 3-4 stele din Mamaia și la 70-190 lei pentru o structură similară în stațiunile din sud.

 
     "Sărbătoarea Sfintei Maria aduce cel mai aglomerat weekend pe litoral. Spre deosebire de anii precedenți, sărbătoarea cade sâmbătă, deci nu sunt zile libere suplimentare, ceea ce va face să fie un sfârșit de săptămână obișnuit din punct de vedere al încasărilor pe litoral. După această dată, tarifele încep să se diminueze treptat, astfel că după 20 august scaderea va ajunge la 30%", a declarat Dragoș Răducan, Prim-vicepreședintele executiv al Federației Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR).
Citeşte mai mult...
 
Festival de Lego pentru prima oara in Romania PDF Imprimare
Entertainment
Sâmbătă, 08 Noiembrie 2014 15:28

    Primul Festival Lego din Romania va incepe duminica, 9 noiembrie, intr-unul din cele mai mari mall-uri din tara.

 

                                   


    Pe 1 decembrie, AFI Palace Cotroceni sarbatoreste 5 ani pe piata din Romania.

   Cu ocazia aniversarii, vor fi organizate o serie de activitati si evenimente, principala atractie fiind aducerea Festivalului Lego pentru prima oara in Romania, incepand cu data de 9 noiembrie 2014.

    In incinta AFI Palace Cotroceni, vizitatorii vor putea vedea zecile de figurine 3D, construite din peste 1.700 de piese Lego. Printre acestea se vor numara personaje celebre precum Darth Vader din Star Wars, Captain Rex, McQueen, Oliva, Woody, Matrioshka, Camel, Cragger si multe alte constructii fascinante.

   Figurinele Lego 3D, ce urmeaza sa fie amplasate pe coridoarele principale ale centrului comercial, cantaresc aproape 2 tone, iar realizarea lor a insumat peste 2.500 de ore petrecute la imbinarea pieselor.

 

Citeşte mai mult...
 


Pagina 5 din 23

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Life Entertainment