Total Media News

Entertainment
VLC MountainSports PDF Imprimare
Entertainment
Vineri, 23 Mai 2014 14:30
      UnuGrup și Direcția Județeană de Sport si Tineret Vâlcea își propun prin proiectul VLC MountainSports să organizeze un eveniment care se adresează participanților de toate vârstele atrași de practicarea sportului într-un cadru natural și prin care să promoveze zona turistică Voineasa – Mălaia.
 
                                 
     Descriere zonă
     În nordul judeţului Vâlcea,  la 24 km de vărsarea râului Lotru în Olt, este situată localitatea Mălaia, una din cele şase comune ale Ţării Loviştei, comună aşezată într-una din depresiunile Văii Lotrului.  Deşi este aşezată într-o regiune muntoasă, altitudinea la care este situată localitatea Malaia nu depăşeşte 460 m, iar clima este blândă. Populaţia actuală a comunei este de aproximativ 2075 locuitori.
     Aşezată de-a lungul Văii Lotrului, cel mai mare afluent al Oltului în Ţara Loviştei, Mălaia este străjuită la sud de Munţii Căpăţânii, la nord de Munţii Lotrului, la est se învecinează cu oraşul Brezoi, iar la apus cu localitatea Voineasa.
     După o tradiţie locală, destul de veche, satele de pe Valea Lotrului au fost întemeiate de patru haiduci, de la care îşi trag numele, astfel: haiducul Breazu s-a aşezat aproape de vărsarea Lotrului în Olt întemeind satul Brezoi, actualmente oraş; fratele său întru haiducie Mălai a urcat mai sus pe firul Lotrului şi a întemeiat satul Mălaia. Alt frate al lor Ciungu, a mers pe Valea Latoriţei (Latoriţa este cel mai mare afluent al Lotrului) şi a întemeiat satul Ciunget; iar cel mai de sus, aproape de creierul munţilor, a urcat Voinea, cel care a întemeiat satul Voineasa, azi o frumoasă staţiune de odihnă şi tratament.
Citeşte mai mult...
 
Mogosoaia Water Sports Events 2014, Editia I PDF Imprimare
Entertainment
Marţi, 20 Mai 2014 19:23

        Mogosoaia Water Sports Events 2014, Editia I

 

        

   Va invitam cu mare drag la Cel mai mare eveniment de sporturi nautice din sezonul 2014: Mogosoaia Water Sports Events 2014, Editia I.

   In perioada 21 - 25 Mai, BARCI IN BAGAJE - in colaborare cu cu cea mai renumita firma de echipamente nautice din Bulgaria, SURF SHOP BURGAS si NAUTIC LIFE - organizeaza Cel mai mare eveniment de sporturi nautice din Romania. In cadrul evenimentului va avea loc si o expozitie cu vanzare de echipament nautic: SUP, windsurf, kitesurf, wakebord, caiac, canoe, barci cu motor si yachturi, accesorii nautice si imbracaminte speciala pentru sporturi nautice.

 

UNDE?

Sediul NAUTIC LIFE de pe malul lacului Mogosoaia: http://www.nauticlife.ro/pagina/4/Contact.html

 

Citeşte mai mult...
 
CARAVANA ISTETILOR - STIU, MA INFORMEZ, DECI SUNT CEL MAI BUN PDF Imprimare
Entertainment
Luni, 13 Ianuarie 2014 12:11

 

                       Revista “BUBU cel mai bun prieten !”

  impreuna cu partenerii oficiali: Ministerul Educatiei Nationale, Inspectoratul Scolar a Municipiului Bucuresti, Inspectoratul General al Politiei Romane – prin Directia Rutiera, Institutul pentru Cercetare si Prevenire a Criminalitatii, Ministerul Mediului si Schimbarilor Climatice si Asociatia ADEPT Romania s-au aflat, sâmbătă 11 IANUARIE 2014, în complexul comercial Vitantis Shopping Center, unde mai multe unitati scolare din Bucuresti si Branesti Ilfov au prezentat parada costumelor din materiale reciclabile realizate de copii si parinti sub indrumarea cadrelor didactice.Politisti le-au explicat copiilor cum să fie participanti in trafic pentru siguranta lor si le-au explicat importanta semnelor de circulatie.                

     Tot in cadrul evenimentului „Caravana isteţilor” au fost nenumarati copii talentati la dans si voce.

 

     Invitat special Comisarul Christian Ciocan , alaturi de copii, parinti si cadrele didactice. 
   Un COMISAR cu mainile curate si iubit de toata lumea, spun acest lucru deoarece pe perioada evenimentului sute de copii, parinti si invatatori s-au fotografiat si au discutat cu domnul Comisar Christian Ciocan.

  Trofeele la sectiunile : micul ecologist , cea mai buna voce, cel mai frumos moment de dans si micul politist au fost inmanate copiilor de invitat special Comisarul Christian Ciocan.

   „Acesta este un proiect educaţional la nivel national prin care încercăm să milităm pentru prevenirea a accidentelor copiilor în trafic, pentru prevenirea victimizării copiilor, pentru prevenirea violenţelor intre copii, pentru o educaţie comună în siguranţa lor de zi cu zi, constientizarea copiilor pentru un mediu mai curat “si tot odata aprecierea copiilor talentati .

Citeşte mai mult...
 
Cum sa-ti decorezi casa de Craciun. PDF Imprimare
Entertainment
Joi, 12 Decembrie 2013 16:56

           Mai sunt doar cateva saptamani pana cand ne vom deschide cadourile si vom gusta din mancarurile traditionale pregatite pentru Craciun.

               

     Dar inainte de toate, ar trebui sa-ti transformi casa intr-un loc cu iz de sarbatoare, decorand-o in stil festiv.

    www.vilaro.ro vine in ajutorul tau cu o gama variata de decoratiuni tematice, in spiritul magic al sarbatorilor de iarna. Iata care sunt propunerile noastre:

     Decoreaza masa in spiritul Craciunului

    Masa de Craciun este un eveniment important si, de aceea, trebuie sa acorzi o importanta deosebita pregatirii acesteia.

    Pentru a scoate in evidenta importanta sarbatorii, alege o fata de masa cu motivele Craciunului. Un set de vesela cu simboluri de sezon, farfurii, ceainice, cani pentru vin fiert, sunt accesoriile care construiesc, pas cu pas, atmosfera de Craciun.

 

Citeşte mai mult...
 
BLACK FRIDAY 2013 GAMESTORE Discounturi intre 15-20% la jocurile video (pentru PC si console) PDF Imprimare
Entertainment
Vineri, 22 Noiembrie 2013 16:29
    Sarbatorim Black Friday cu discounturi intre 15-20% la jocurile video (pentru PC si console) si figurinele Skylanders.
                              
    Nu intra in promotie consolele si accesoriile pentru console.
    Puteti achizitiona jocuri la pret foarte bun din cele peste 1000 de jocuri existente pe stoc.

                 

           http://www.gamestore.ro

Citeşte mai mult...
 


Pagina 7 din 23

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Life Entertainment