Total Media News

Entertainment
Rom de Martinica acum la Vinexpert PDF Imprimare
Entertainment
Duminică, 03 Noiembrie 2013 09:21

         Exceptionalele romuri Clement isi au originea in Francois, insula Martinica, leaganul romului agricol.

                      

      Acesta se produce in cea mai mare parte in teritoriile franceze din Caraibe si Oceanul Indian, si este obtinut din distilarea sucului de trestie de zahar.Sucul proaspat obtinut din presarea trestiei de zahar, fermentat si distilat, pastreaza caracterul vegetal al acesteia si aromele naturale ale terroir-ului.Fondata in 1887 de catre Homère Clément, proprietatea produce romuri de exceptie ce dezvaluie expresia pura a traditiei din Martinica.In 1996, romurile Clement obtin, asemenea coniacului sau prestigioaselor vinuri frantuzesti, Apelatiunea de Origine Controlata Martinica. Terroir-ul unic al Martinicai caracterizat de caldura tropicala si umiditate intruneste conditiile ideale de crestere a trestiei de zahar. Briza racoroasa a oceanului functioneaza precum un aer conditionat natural, ventiland plantatiile de trestie, iar dealurile abrupte asigura un drenaj excelent.Procesul de invechire in Martinica este cunoscut pentru faptul ca se desfasoara de circa 2,5 ori mai rapid decat in Franta sau in Scotia, gratie temperaturii si umiditatii ridicate.

 

Citeşte mai mult...
 
RASPLATIM FIDELITATEA CLIENTILOR ! PDF Imprimare
Entertainment
Marţi, 06 August 2013 07:26

 

 

                

 

Citeşte mai mult...
 
5 propuneri pentru cresterea numarului de turisti in sudul litoralului PDF Imprimare
Entertainment
Joi, 13 Iunie 2013 16:57

     Federatia Patronatelor din Turism si Servicii (FPTS) a analizat, miercuri, solutiile prioritare menite sa asigure revigorarea si salvarea societatilor de turism din Sudul Litoralului de la faliment, precum si sprijinul acordat Asociatiei Investitorilor in Statiunea Turistica Venus pentru promovarea actiunilor care au ca scop cresterea numarului de turisti.

                                          

     In acest sens, FPTS propune:

    1. Solutionarea tuturor problemelor de infrastructura din transportul rutier si CFR pentru a se mari siguranta in trafic a turistilor si accesul mai usor spre litoral (oprirea tuturor lucrarilor de reparatii si intretinere pe perioada sezonului estival, introducerea trenurilor de viteza, transportul auto de la Gara CFR Constanta spre sudul litoralului sa se realizeze prin statiuni, etc).

   2. Realizarea in parteneriat cu Primariile din sudul litoralului a unor Centre de Informare Turistica si rezervari online unde sa fie cuprinse toate bazele turistice.

Citeşte mai mult...
 
La Conac Horezu – un taram de poveste in mijlocul naturii PDF Imprimare
Entertainment
Vineri, 10 Mai 2013 11:17

           La Conac Horezu puteţi descoperi ceaiul de la ora 5, prãjiturelele fãcute în casã, dulceaţã şi şerbetul servite cu apã rece, toate într-un decor de poveste, în naturã.

                              

        La Conac Horezu este fãcut cu suflet, din dorinţa ca oaspeţii sã simtã cã se aflã într-un loc special, din toate punctele de vedere. Decorul interior, dotãrile şi mobilierul vin sã confirme denumirea de Conac. Confortul camerelor cât şi locul pentru mic dejun oferã oaspeţilor liberul acces la facilitãţile de cazare şi masã, într-o manierã informalã, ca şi cum s-ar afla în propria casã de vacanţã.

 

Citeşte mai mult...
 
Concert recomandat de La Chiorpec PDF Imprimare
Entertainment
Luni, 18 Martie 2013 12:12

               

                       Concert recomandat de La Chiorpec.

      Miercurea aceasta la Galeria Occidentuluiului, de la 19.30!

 

                                    

 

Citeşte mai mult...
 


Pagina 8 din 23

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Life Entertainment